Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM recrutează experți în domeniul eticii și deontologiei profesionale
23.01.2015 | JURIDICE.ro


Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 22 ianuarie 2015, un anunț cu privire la selecția de experţi specializați în domeniul eticii și deontologiei profesionale în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”, finanțat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

În cadrul proiectului vor fi organizate 4 sesiuni de formare în domeniul eticii și deontologiei profesionale, cu durata de două zile, pentru aproximativ 80 de grefieri în funcție (20 grefieri/seminar). Sesiunile de formare vor avea un pronunțat caracter practic și vor fi organizate la București, în perioadele 2-3 aprilie 2015, 23-24 aprilie 2015, 8-9 octombrie 2015 și 29-30 octombrie 2015.

CSM, în colaborare cu Școala Națională de Grefieri, recrutează, în vederea organizării activităților menționate, patru experți specializați în domeniul menționat mai sus. În cadrul fiecărei sesiuni de formare profesională vor participa doi experți români și un expert desemnat de Administrația Instanțelor din Norvegia sau Consiliul Europei.

Documentele necesare pentru înscriere:
– scrisoare de intenție detaliată conținând și oferta financiară;
– Curriculum Vitae;
– un plan de seminar pentru o activitate de formare cu durata de două zile (6 ore de formare efectivă/zi), în materia eticii și deontologiei profesionale pentru grefieri.

Documentele vor fi trimise la adresele de e-mail: camelia.panaitescu@grefieri.ro și epaunescu@csm1909.ro, până la data de 10 februarie 2015, inclusiv.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate