« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu

Bulina rosie pe cladirea Tribunalului Vrancea
12.06.2008 | JURIDICE.ro, Tribunalul Vrancea

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Tribunalul Vrancea, in calitate de administrator al cladirii situata in Focsani, str Cuza-Voda nr. 8, in indeplinirea obligatiilor de avertizare a publicului ce-i revin potrivit O.G. nr. 20/1994, modificata si republicata, anunta ca printr-un raport de expertiza tehnica elaborat in luna mai 2008 cladirea in care isi desfasoara activitatea Tribunalul Vrancea si Judecatoria Focsani, a fost incadrata in clasa de risc seismic Rs I.

Potrivit concluziilor expertizei, "constructia se incadreaza in clasa de risc seismic Rs I, corespunzator constructiilor cu risc ridicat de prabusire la cutremure avand intensitatile corespunzatoare zonelor seismice de calcul, nu atat din punct de vedere al suprastructurii, cat datorita conditiilor defectuoase de interactiune teren de fundare – infrastructura".

Potrivit art. 7 din O.G. nr. 20/1994, modificata si republicata, cladirea prezinta pericol public, intrucat cuprinde spatii publice cu alta destinatie decat aceea de locuinta, este amplasata intr-o zona intens circulata si cu aglomerari de persoane, este inventariata in patrimoniul national si adaposteste o mare valoare materiala si de patrimoniu cultural, respectiv arhiva dosarelor de judecata incepand inca din 1902.

S-a dispus informarea si avertizarea tuturor autoritatilor locale si de resort, precum si a proprietarului, Ministerul Justitiei, urmand ca publicul sa fie informat asupra masurilor ce se vor lua in continuare.

Presedinte Tribunalul Vrancea
Adrian Toni NEACSU

Cuvinte cheie:
Secţiuni: _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Bulina rosie pe cladirea Tribunalului Vrancea”

  1. marius spune:

    Ar trebui expertizate TOATE aceste cladiri din Romania intrucat aglomerarile de persoane vor creste, in viitor. Justitiabilii ar trebui avertizati, inca de la intrare,asupra riscurilor la care se vor expune odata ajunsi acolo.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD