Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Regulile tranzitorii pentru decontarea pe piata pentru ziua urmatoare isi vor inceta valabilitatea
12.06.2008 | JURIDICE.ro, BADEA CLIFFORD CHANCE

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial, partea I, nr. 439 din data de 11 iunie 2008 a fost publicat Ordinul nr. 53 din 22 mai 2008 al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energei privind incetarea valabilitatii regulilor tranzitorii pentru decontarea pe Piata pentru Ziua Urmatoare.

Potrivit Ordinului, incepand cu data intrarii sale in vigoare, regulile tranzitorii pentru decontare referitoare la raspunderea reciproca a participantilor la Piata pentru Ziua Urmatoare ("PZU") isi inceteaza valabilitatea.

Prin exceptie de la regula enuntata mai sus, platile din luna iulie 2008 corespunzatoare tranzactiilor cu energie electrica pe PZU din luna iunie 2008 se realizeaza conform prevederilor regulilor tranzitorii pentru decontare referitoare la raspunderea reciproca a participantilor la PZU.

Ordinul se aplica incepand cu data de 1 iulie 2008.

Societatea Comerciala "Opcom" – S.A. si participantii la PZU vor aduce la indeplinire ordinul, iar departamentele de specialitate din cadrul Autoritatii Nationale in Domeniul Energiei vor urmari respectarea acestuia.

Pentru STIRI.JURIDICE,

BADEA CLIFFORD CHANCE

Badea Clifford Chance

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti