Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Regulile tranzitorii pentru decontarea pe piata pentru ziua urmatoare isi vor inceta valabilitatea
12.06.2008 | JURIDICE.ro, BADEA CLIFFORD CHANCE

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial, partea I, nr. 439 din data de 11 iunie 2008 a fost publicat Ordinul nr. 53 din 22 mai 2008 al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energei privind incetarea valabilitatii regulilor tranzitorii pentru decontarea pe Piata pentru Ziua Urmatoare.

Potrivit Ordinului, incepand cu data intrarii sale in vigoare, regulile tranzitorii pentru decontare referitoare la raspunderea reciproca a participantilor la Piata pentru Ziua Urmatoare ("PZU") isi inceteaza valabilitatea.

Prin exceptie de la regula enuntata mai sus, platile din luna iulie 2008 corespunzatoare tranzactiilor cu energie electrica pe PZU din luna iunie 2008 se realizeaza conform prevederilor regulilor tranzitorii pentru decontare referitoare la raspunderea reciproca a participantilor la PZU.

Ordinul se aplica incepand cu data de 1 iulie 2008.

Societatea Comerciala "Opcom" – S.A. si participantii la PZU vor aduce la indeplinire ordinul, iar departamentele de specialitate din cadrul Autoritatii Nationale in Domeniul Energiei vor urmari respectarea acestuia.

Pentru STIRI.JURIDICE,

BADEA CLIFFORD CHANCE

Badea Clifford Chance

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.