Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM recrutează experți pentru organizarea de workshopuri de formare continuă pentru procurori
28.01.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 27 ianuarie 2015, un anunț cu privire la selecția a 5 experţi în vederea participării la workshop-uri de formare continuă pentru procurori care ocupă funcții de conducere și manageri economici în domeniul managementului judiciar, organizate în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”, finanţat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Printre activităţile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului urmează a fi organizate 5 workshop-uri de formare profesională, la care vor fi invitaţi să participe doi procurori care ocupă funcţii de conducere la nivelul parchetelor de pe lângă curțile de apel și tribunale, precum şi trei manageri economici ai aceloraşi unităţi de parchet. Workshop-urile se vor ține în următoarele orașe: București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Brașov.

Cei interesați pot trimite la adresele de e-mail: nadia.taran@inm-lex.ro și epaunescu@csm1909.ro, până pe 12 februarie 2015, următoarele documente:
– Curriculum Vitae;
– scrisoare de intenţie;
– plan de seminar;
– certificat de competenţă lingvistică pentru limba engleză (în măsura în candidatul posedă un astfel de certificat).

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti