Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție – 29 martie 2015
28.01.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 27 ianuarie 2015, un anunț cu privire la organizarea, prin intermediul INM, a concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, pe 29 martie 2015, la București.

Pentru promovarea efectivă, au fost scoase la concurs 81 de funcții vacante la nivelul instanțelor judecătorești (63 la tribunale și 18 la curțile de apel) și 32 de funcții la nivelul parchetelor de pe lângă tribunale.
Pentru promovarea pe loc, au fost scoase la concurs 100 de posturi de judecător la tribunale, 50 de posturi la curțile de apel, 10 posturi la PICCJ, 50 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă tribunale și 30 de posturi la parchetele de pe lângă curțile de apel.

Concursul constă în susținerea unei probe scrise, cu caracter teoretic și practic.

Judecătorii și procurorii pot depune cererile de înscriere la concurs, la sediul CSM, până pe 12 februarie 2015. În cerere se va menționa felul promovării, specializarea, instanța sau parchetul și secția.

Tematica și bibliografia sunt disponibile aici.

:: posturile de judecător promovare efectivă
:: posturile de procuror promovare efectivă
:: calendarul concursului
:: cerere de înscriere promovare efectivă judecători
:: cerere de înscriere promovare efectivă procurori
:: cerere de înscriere promovare pe loc judecători
:: cerere de înscriere promovare pe loc procurori

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti