Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Norme metodologice de aplicare a Legii privind alocatia de stat pentru copii
13.06.2008 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial, partea I, nr. 442 din 12 iunie 2008, a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 577/2008 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 61/1993 privind alocatia de stat pentru copii, precum si pentru reglementarea modalitatilor de stabilire si plata a alocatiei de stat pentru copii.

Conform reglementarii, fondurile destinate platii sumelor restante reprezentand drepturi de alocatie de stat pentru copii stabilite pana la data de 31 decembrie 2007, in conditiile legii, precum si cheltuielile de transmitere a acestora se suporta din bugetul de stat.

In ceea ce priveste anul 2008, in cazul in care baza de date transmisa de inspectoratele scolare judetene, respectiv al municipiului Bucuresti, contine date incomplete cu privire la copiii pentru care se acorda alocatia de stat, reprezentantii legali ai acestora sau, dupa caz, titularul se vor adresa cu cerere insotita de documente doveditoare la unitatile de invatamant.

Pentru STIRI.JURIDICE,
SOVA & ASOCIATII

Sova si asociatii

Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.