Varia
JURIDICE

CSM recrutează experți pentru organizarea de seminarii privind întărirea integrităţii magistraţilor şi grefierilor români


29 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 28 ianuarie 2015, un anunț cu privire la selecția a doi experţi în vederea participării la seminariile ce vor fi organizate în cadrul proiectului „Întărirea integrităţii magistraţilor şi grefierilor români, precum şi a personalului Inspecţiei Judiciare, prin pregătire profesională specifică în domeniu”, finanţat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Printre activităţile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără şi organizarea a patru sesiuni de formare profesională, care se vor desfăşura în Bucureşti, cu următoarele teme: aspecte de drept comparat privind independenţa magistraţilor şi răspunderea disciplinară a acestora; aspecte de drept comparat între libertatea de exprimare a magistraţilor şi imparţialitatea acestora; aspecte de drept comparat în domeniul răspunderii disciplinare a magistraţilor; aspecte de drept comparat privind interdicţiile legale pentru magistraţi şi răspunderea acestora în cazul încălcării acestora; aspecte de drept comparat privind competenţele şi obligaţiile Inspecţiei Judiciare; consecinţe şi modalităţi de acţiune în cazul atingerilor aduse independenţei sistemului judiciar şi imparţialităţii magistraţilor.

Cei interesați pot trimite la adresa de e-mail: calina.ghitulescu@csm1909.ro, până pe 6 februarie 2015, următoarele documente:
– scrisoare de intenţie;
– Curriculum Vitae;
– propunere financiară privind onorariul solicitat/zi lucrătoare;
– proiect de plan de seminar.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro