Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

SCHOENHERR lansează colecția de articole cu teme juridice și fiscale roadmap15


28 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Firma de avocatură SCHOENHERR lansează ediția a noua a publicației sale anuale roadmap: Frumuseţe, care conține peste 90 de contribuții din 13 țări ale Uniunii Europene și Turcia, acoperind 12 arii de practică ale dreptului şi fiscalităţii.

Publicația constituie o privire de ansamblu asupra celor mai importante modificări legislative şi fiscale care afectează mediul de business din Europa Centrală și de Est.

roadmap15 a fost ilustrată de artistul austriac Leo Zogmayer, ale cărui lucrari reflectă principala temă a publicației.

Avocatii români din echipa Schoenherr au contribuit cu articole în domeniile drept corporativ/achiziții și fuziuni (partener Mădălina Neagu și Alexandra Munteanu și Anamaria Sătmar, avocați), proprietate intelectuală (partener Cătălin Suliman și avocat Sorin Eduard Pavel) și fiscalitate (Theodor Artenie, Oana Mănuceanu și Mihaela Popescu, consultanti fiscali).

Despre Schoenherr:

Schoenherr a fost fondată în 1950 la Viena şi s-a dezvoltat pentru a deveni o firmă de avocatură corporate de top din Austria şi Europa Centrală şi de Est. Operând prin birourile localizate în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varşovia şi Zagreb (birou în cooperare), Schoenherr este o adevărată firmă europeană. În prezent, aproximativ jumătate dintre cei 310 avocaţi ai firmei sunt activi în sediile din afara Austriei.

În România, Schoenherr şi-a început operaţiunile în 1996, fiind la acel moment una dintre primele firme de avocatură ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeană. De-a lungul anilor, Schoenherr şi Asociaţii a fost implicat în proiecte de cea mai mare anvergură şi a oferit soluţii juridice si fiscale unor probleme din cele mai variate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică