Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM ref. învestirea cu formulă executorie. Solicitarea originalului titlului executoriu
30.01.2015 | JURIDICE.ro

Comisia nr. 1 – Independența și responsabilizarea justiției, eficientizarea activității acesteia și creșterea performanței judiciare, integritatea și transparența sistemului judiciar din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis în ședința de marți, 27 ianuarie 2015, cu privire la solicitarea Tribunalului București vizând stabilirea unitară la nivel național, dacă pentru învestirea cu formulă executorie se solicită sau nu originalul titlului executoriu și dacă se mai aplică ștampila pe titlul executoriu că analiza problemei nu intră în competențele CSM, ci trebuie expusă INM în cadrul activităților de formare profesională.

Comisia a mai decis comunicarea către instanțe, spre informare, a studiului ”Verificarea înscrisului original în cadrul procedurii de învestire cu formulă executorie”, elaborat de prof. dr. Gabriel Boroi și jud. asist. drd. Carla Alexandra Anghelescu.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.