Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Dâmbovița. Raportul de activitate pentru anul 2014
02.02.2015 | JURIDICE.ro

Tribunalul Dâmboviţa a dat publicității vineri, 30 ianuarie 2015, un comunicat, semnat de jud. Narcis Erculescu – Purtător de cuvânt, cu privire la adunarea generală a judecătorilor pentru prezentarea „Raportului privind activitatea desfăşurată în anul 2014”.

La şedinţă au participat judecător Marius Badea Tudose, preşedintele CSM, şi judecător Adrian Bordea, membru al CSM, judecător Adrian Remus Ghiculescu, preşedintele Curţii de Apel Ploieşti, preşedinţii judecătoriilor arondate, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor cu care Tribunalul Dâmboviţa colaborează în mod direct la înfăptuirea actului de justiţie.

În anul 2014 au fost înregistrate la cele 3 secţii ale Tribunalului Dâmboviţa un număr de 9.583 cauze, ceea ce înseamnă o scădere cu 16,75% faţă de anul 2013, când numărul acestora a fost de 11.188 cauze.
La numărul cauzelor înregistrate în anul 2014 se adaugă cele aflate în stoc la sfârşitul anului 2013, şi anume 3.751 cauze, astfel că, pe rolul tribunalului au existat în anul 2014 un număr de 13.334 cauze, cu 1.937 cauze mai puţine ca în anul 2013, când aceasta a fost de 15.271 cauze.

Ponderea volumului de activitate a tribunalului faţă de volumul de activitate a tuturor instanţelor arondate a fost de 26,15%.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.