Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Tribunalul Dâmbovița. Raportul de activitate pentru anul 2014


2 februarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Tribunalul Dâmboviţa a dat publicității vineri, 30 ianuarie 2015, un comunicat, semnat de jud. Narcis Erculescu – Purtător de cuvânt, cu privire la adunarea generală a judecătorilor pentru prezentarea „Raportului privind activitatea desfăşurată în anul 2014”.

La şedinţă au participat judecător Marius Badea Tudose, preşedintele CSM, şi judecător Adrian Bordea, membru al CSM, judecător Adrian Remus Ghiculescu, preşedintele Curţii de Apel Ploieşti, preşedinţii judecătoriilor arondate, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor cu care Tribunalul Dâmboviţa colaborează în mod direct la înfăptuirea actului de justiţie.

În anul 2014 au fost înregistrate la cele 3 secţii ale Tribunalului Dâmboviţa un număr de 9.583 cauze, ceea ce înseamnă o scădere cu 16,75% faţă de anul 2013, când numărul acestora a fost de 11.188 cauze.
La numărul cauzelor înregistrate în anul 2014 se adaugă cele aflate în stoc la sfârşitul anului 2013, şi anume 3.751 cauze, astfel că, pe rolul tribunalului au existat în anul 2014 un număr de 13.334 cauze, cu 1.937 cauze mai puţine ca în anul 2013, când aceasta a fost de 15.271 cauze.

Ponderea volumului de activitate a tribunalului faţă de volumul de activitate a tuturor instanţelor arondate a fost de 26,15%.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică