Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Dâmbovița. Raportul de activitate pentru anul 2014
02.02.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Tribunalul Dâmboviţa a dat publicității vineri, 30 ianuarie 2015, un comunicat, semnat de jud. Narcis Erculescu – Purtător de cuvânt, cu privire la adunarea generală a judecătorilor pentru prezentarea „Raportului privind activitatea desfăşurată în anul 2014”.

La şedinţă au participat judecător Marius Badea Tudose, preşedintele CSM, şi judecător Adrian Bordea, membru al CSM, judecător Adrian Remus Ghiculescu, preşedintele Curţii de Apel Ploieşti, preşedinţii judecătoriilor arondate, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor cu care Tribunalul Dâmboviţa colaborează în mod direct la înfăptuirea actului de justiţie.

În anul 2014 au fost înregistrate la cele 3 secţii ale Tribunalului Dâmboviţa un număr de 9.583 cauze, ceea ce înseamnă o scădere cu 16,75% faţă de anul 2013, când numărul acestora a fost de 11.188 cauze.
La numărul cauzelor înregistrate în anul 2014 se adaugă cele aflate în stoc la sfârşitul anului 2013, şi anume 3.751 cauze, astfel că, pe rolul tribunalului au existat în anul 2014 un număr de 13.334 cauze, cu 1.937 cauze mai puţine ca în anul 2013, când aceasta a fost de 15.271 cauze.

Ponderea volumului de activitate a tribunalului faţă de volumul de activitate a tuturor instanţelor arondate a fost de 26,15%.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate