Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

WINZER MARTINESCU APÎRCIOAIE ȘI ASOCIAȚII. Succes remarcabil pentru o importantă companie privată într-un litigiu cu o miză de 5,5 milioane lei


30 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Contencios administrativ, Malpraxis medical, SELECTED

Casa de avocatură WINZER MARTINESCU APÎRCIOAIE ȘI ASOCIAȚII (WMA) a câștigat pentru clientul său, o importantă companie privată din România, primul dintre cele două litigii avute cu o primărie de sector din București.

Prin decizia instanței de judecată, toate pretențiile formulate de către instituția administrației publice locale, care considera că beneficiarul nu și-a îndeplinit la timp și în mod corespunzător obligațiile contractuale, au fost respinse.

Primăria solicitat Tribunalului București obligarea pârâților reprezentați de WMA la plata sumei de aproximativ 5,5, milioane lei, dar instanța de judecată a decis că aceștia din urmă NU trebuie să plătească vreo sumă.

”Apreciem ca temeinică și legală soluția instanței de judecată. Ea vine să statueze, dincolo de orice dubiu rezonabil, faptul că nicio instituție a administrației publice locale nu se poate folosi de calitatea pe care o are și de pârghiile legislative oferite de legea cadru pentru a impune unui partener contractual condiții modificate unilateral, pe baza unor hotărâri arbitrare ale consiliului local”, a arătat Kristian Winzer, Partener Fondator WMA.

Echipa de avocați care a obținut acest succes remarcabil a fost formată din Elena Martinescu, Partener Fondator WMA și coordonatorul Departamentul de Litigii și Arbitraj, și Kristian Winzer.

Soluția Tribunalului București poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel București.

Despre WMA (WINZER MARTINESCU APÎRCIOAIE ȘI ASOCIAȚII)

WMA este o societate de avocatură creativă prin excelenţă, dinamică şi cu reputaţie profesională desăvârşită, fondată de către cei 3 avocați parteneri în anul 2014.
Implicată în gestionarea unor cauze complexe în variante domenii ale dreptului, WMA este un jucător extrem de competitiv pe piața de profil în domeniile Dreptului Afacerilor, Malpraxisului Medical și Dreptului Penal al Afacerilor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică