Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Robert Cazanciuc a participat la Consiliul JAI
02.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 30 ianuarie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la lucrările Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, ce a avut loc la Riga, organizat sub egida Președinției letone a Consiliului UE, în perioada 29-30 ianuarie 2015.

La inițiativa României, Președinția a inclus pe agenda reuniunii problema identificării unor soluții la nivelul UE în ceea ce privește alocarea de resurse financiare pentru îmbunătățirea condițiilor din penitenciare. Acest demers este justificat de impactul acestora asupra aplicării instrumentelor UE de cooperare judiciară în materie penală, precum și asupra nivelului de încredere reciprocă dintre statele membre.

Un alt punct important pe agendă l-a constituit pachetul legislativ privind protecția datelor cu caracter personal, discuțiile concentrându-se asupra clarificării domeniului de aplicare al proiectului de regulament și al directivei.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.