Varia
JURIDICE

Robert Cazanciuc a participat la Consiliul JAI


2 februarie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 30 ianuarie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la lucrările Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, ce a avut loc la Riga, organizat sub egida Președinției letone a Consiliului UE, în perioada 29-30 ianuarie 2015.

La inițiativa României, Președinția a inclus pe agenda reuniunii problema identificării unor soluții la nivelul UE în ceea ce privește alocarea de resurse financiare pentru îmbunătățirea condițiilor din penitenciare. Acest demers este justificat de impactul acestora asupra aplicării instrumentelor UE de cooperare judiciară în materie penală, precum și asupra nivelului de încredere reciprocă dintre statele membre.

Un alt punct important pe agendă l-a constituit pachetul legislativ privind protecția datelor cu caracter personal, discuțiile concentrându-se asupra clarificării domeniului de aplicare al proiectului de regulament și al directivei.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro