Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

ARDAE a devenit membru al Platformei Agenţiei pentru Drepturi Fundamentale
02.02.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

Asociația română de drept şi afaceri europene (ARDAE) a dat publicității vineri, 30 ianuarie 2015, un comunicat cu privire la dobândirea calității de participant al Platformei Agenţiei pentru Drepturi Fundamentale.

Obiectivul Agenţiei pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene (FRA) este de a oferi asistenţă instituţiilor şi organismelor europene şi statelor membre ale Uniunii Europene (UE) cu privire la drepturile fundamentale în cadrul punerii în aplicare a legislaţiei unionale. Agenţia urmăreşte să ofere sprijin instituţiilor, organismelor şi statelor membre în vederea respectării depline a acestor drepturi. Agenţia pentru Drepturi Fundamentale are sediul la Viena.

Obiectivul ARDAE este de a întări capacitatea proactivă a instituţiilor statului român în privinţa propunerilor de reglementări ale Uniunii Europene, diseminarea de informaţie juridică privind dreptul Uniunii Europene, organizarea de evenimente ştiinţifice, publicarea de reviste şi volume, participarea la proiecte şi colaborarea cu entități publice şi private din ţară şi străinătate în domeniul dreptului şi afacerilor europene.

ARDAE participă la Platforma Agentiei pentru Drepturi Fundamentale prin accesul la informaţii privind activităţile şi proiectele FRA, prezentarea de sugestii cu privire la Raportul Anual şi a programului de lucru anual (Annual Work Programme), participarea în calitate de persoana interesată în diferite etape ale elaborării proiectelor de tematici, participarea la reuniunea anulă a Platformei FRA şi la e-FRA – platforma on-line a asociaţiilor non-guvernamentale din statele membre.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti