Varia
JURIDICE

CSM. Expertul care va participa la seminariile organizate în cadrul proiectului privind îmbunătățirea accesului la justiție


3 februarie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 2 februarie 2015, un anunț cu privire la rezultatul procedurii de selecție a unui expert în vederea participării la seminariile ce vor fi organizate în cadrul proiectului „Îmbunătățirea accesului la justiție. O abordare integrată cu accent pe categoriile vulnerabile”, finanţat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Comisia de evaluare, alcătuită din experți din cadrul CSM și INM, a verificat îndeplinirea condițiilor de admisibilitate a candidaturilor și a evaluat îndeplinirea criteriilor de selecție, din perspectiva documentației transmise, cu accent pe proiectul planului de seminar. Astfel, în urma evaluării candidaturilor, Dezideriu Gergely a fost selectat pentru postul de expert în cadrul proiectului.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro