Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Un contabil poate avea 10 stagiari
23.06.2008 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII

In Monitorul Oficial, partea I, nr. 454 din 18 iunie 2008 a fost publicata Hotararea Consiliului Superior al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania nr. 08/93/2008 pentru modificarea si completarea Regulamentului privind efectuarea stagiului si examenul de aptitudini in vederea accesului la calitatea de expert contabil si de contabil autorizat.

S-a modificat numarul maxim de stagiari pe care il poate avea un tutore de stagiu. Astfel, daca anterior, tutorele putea avea un singur stagiar, acum el poate avea maximum 10 stagiari.

Se introduce un capitol nou referitor la modul de organizare si desfasurare a actiunilor in sistem colectiv a stagiarilor.

Se modifica o serie de anexe ale regulamentului si se introduce o anexa nou cuprinzand modelul de raport privind activitatea de stagiu pe semestrul I.

Pentru STIRI.JURIDICE,
SAVESCU & ASOCIATII 
SSA


Aflaţi mai mult despre
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Un contabil poate avea 10 stagiari”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.