Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș a primit Diplomă de Excelență din partea Președintelui UNBR
03.02.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Timiș a publicat luni, 2 februarie 2015, mesajul av. Valeriu Răuță, Decanul Baroului, cu privire la Simpozionul de aniversare a 140 de ani de la înființarea Baroului Timiș.

Mesajul integral:
„Stimați colegi,
Am deosebita onoare și plăcere în a vă anunța că la Simpozionul de aniversare a 140 de ani de la înființarea Baroului Timiș, domnul Președinte al UNBR, domnul avocat dr. Florea Gheorghe, ne-a înmânat, ca însemn de recunoaștere a realizărilor obținute în organizarea și exercitarea profesiei de avocat și a perfecționării pregătirii profesionale, o Diplomă de Excelență, fiind astfel, primul barou din țară care este recompensat în acest fel.

Decanul Baroului Timiș
Av. Valeriu Răuță”


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.