« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

MSI. Colaborare cu autoritățile din Rep. Moldova pentru proiecte de e-guvernare
03.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Ministerul pentru Societatea Informațională a dat publicității joi, 29 ianuarie 2015, un comunicat cu privire la întâlnirile dintre reprezentanții MSI, ANAF, MFP și AADR cu reprezentanții Centrului de Guvernare Electronică din Republica Moldova.

Întâlnirile au urmărit identificarea unor interese şi proiecte comune în domeniul e-guvernării și s-au încadrat în linia acordurilor încheiate cu Republica Moldova în domeniul comunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei.

Sorin Grindeanu, ministrul pentru Societatea Informațională, a declarat: “În prezent, lucrăm la finalizarea unei liste de proiecte şi interese comune pe care le dorim de la această colaborare. Cred că va fi un parteneriat cu rezultate foarte bune şi concrete pentru ambele părţi: pentru Moldova, din perspectiva perioadei de preaderare la Uniunea Europeană, iar pentru România, de aplicare a unor modele testate de e-guvernare. Luăm în calcul inclusiv realizarea unor proiecte comune regionale, iniţiative pe care Uniunea Europeană la salută, dorind să creeze o mai bună competitivitate în spaţiul european.”

Stela Mocan, Directoarea Centrului de Guvernare Electronică din Republica Moldova, a afirmat: ”Republica Moldova este deschisă pentru o colaborare cu partenerii din România pe segmentul e-Guvernare. Astfel, vom avansa împreuna în proiectul nostru de transformare digitală a sectorului public şi vom implementa obiectivele paneuropene privind Agenda Digitală a UE 2020.”

 
Secţiuni: Cyberlaw | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD