Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ANI. Tergiversările în materia incompatibilităților afectează România


4 februarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal

Agenția Națională de Integritate a dat publicității luni, 2 februarie 2015, un comunicat cu privire la solicitarea transmisă către Camera Deputaților pentru revocarea din funcție a deputatului Petre Roman, ca urmare a rămânerii definitive a raportului de evaluare prin necontestare.

ANI atrage atenția Camerei Deputaților că orice tergiversare privind aplicarea prevederilor legale în materia incompatibilităților afectează, în mod grav, atât obiectivele României asumate prin Mecanismul de Cooperare și Verificare, aderarea la Spaţiul Schengen, cât și percepția cetățenilor asupra domniei legii și a statului de drept.
Acest aspect a fost semnalat și de Comisia Europeană în ultimul Raport MCV, făcând referire la amânarea încetării mandatelor foştilor senatori Mircea Diaconu şi Mora Akos.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică