« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Deloitte invită companiile specializate în tehnologii curate să aplice pentru programul EU Business Avenues
04.02.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Corporate, Drept comercial, Dreptul mediului, Selected | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Companiile specializate în tehnologii curate sunt invitate să aplice pentru o misiune de afaceri de o săptămână în Singapore și Vietnam, în cadrul programului EU Business Avenues finanțat de Comisia Europeană.

Evenimentul va avea loc între 15 și 19 iunie 2015, iar data-limită pentru depunerea aplicațiilor este 13 februarie 2015. Participanții vor avea acces la cele mai noi informații din piață și consiliere, precum și întâlniri cu companiile interesate din domeniu, atât în Singapore cât și în Vietnam.

Principalele arii de interes în Singapore vor fi soluții pentru purificarea apei și managementul deșeurilor, controlul poluării și reciclarea, în timp ce în Vietnam accentul se va pune pe metode de purificarea apei și managementul deșeurilor. Cea de-a doua parte a misiunii se concentrează pe energii regenerabile, atât pentru Singapore, cât și pentru Vietnam și pe rețele inteligente și eficiență energetică doar în Singapore.

Criterii de eligibilitate:
– companiile trebuie să fie active de cinci ani și să poată demonstra rezultate financiare pe o perioadă de trei ani;
– să aibă acționariat integral sau parțial din UE și să aibă obiectele principale de activitate în UE;
– să fie active sau operaționale în tehnologii curate, mediu, energie regenerabilă sau eficiență energetică, fie ca producător, subcontractor sau companie care să dezvolte propriile tehnologii;
– să dovedească interes pentru dezvoltarea afacerii pe piețele din Sud-Estul Asiei;
– să aibă o cifră de afaceri și un număr de angajați suficiente pentru a pătrunde pe piețele din Sud-Estul Asiei cu succes.

Programul acoperă 80% din costurile cu serviciile personalizate de până la 1.600 de EUR și sprijin financiar cu cazarea de până la 1.000 EUR.

Companiile pot să aplice direct pe site-ul campaniei. Înregistrarea este gratuită.

Despre Programul Business Avenues:

Programul EU Business Avenues este un program-pilot menit să extindă inițiativă EU Gateway pe piețe noi, ca urmare a succesului acestuia în Japonia și Coreea de Sud, începând din 1994. Programul se concentrează asupra Sud-Estului Asiei, în special Singapore, Malaezia și Vietnam, unde creșterea economică este puternică, și folosește Singapore drept centru. Programul completează schimburile economice continue dintre UE și țările din Sud-Estul Asiei și își propune să capitalizeze Acordul de comerț liber inițiat de UE cu Singapore, care este aplicabil de la sfârșitul lui 2014, precum și negocierile din cadrul schimbului comercial dintre UE și țări ca Malaezia și Vietnam.

Informații suplimentare pot fi solicitate de la Andreea Poșircă, e-mail: aposirca@deloittece.com sau de la Jakub Kedziora, e-mail: jkedziora@deloittece.com. Operatorii programului din Statele Membre pot oferi companiilor mai multe detalii referitoare la program și la evenimentele ce se desfășoară sub egida programului.

Despre Deloitte

Deloitte furnizează servicii clienților din sectorul public și privat în următoarele domenii profesionale: audit, taxe, consultanță, consultanță financiară, deservind numeroase industrii. Prin intermediul rețelei sale globale de firme membre, care activează în peste 150 de țări, Deloitte pune la dispoziția clienților săi resursele internaționale, precum și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea. Obiectivul celor 200.000 de profesioniști din Deloitte este acela de a deveni un standard de excelență.

 
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD