Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti

NNDKP a asistat Lafarge în legătură cu vânzarea activelor din România în cadrul unui proces de selecție al cărui câștigător a fost CRH


3 februarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Corporate, SELECTED
Anda Bologa

Ruxandra Bologa

Implicarea NNDKP a constat intr-o ampla analiza de tip „due dilligence” al vanzatorului cu privire la toate cele opt societati din Romania, consiliere pe parcursul „due dilligence-ului” efectuat de investorii interesati si asistenta legata de documentatia tranzactiei (aferente jurisdictiei noastre).

Proiectul a fost coordonat de Ruxandra Bologa (Partener si unul dintre coordonatorii practicii Corporate, Energie si Resurse Naturale) si Anca Mihailescu (Avocat Senior), procesul de „due dilligence” implicand o echipa mixta de avocati specializati in diverse arii de practica (printre care M&A, resurse naturale, mediu, imobiliare, finantari, proprietate intelectuala, concurenta).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică