« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Softventure contribuie la optimizarea sistemului de Document & Knowledge Management al NNDKP prin aplicația M-Files
04.02.2015 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una din cele mai mari firme de avocatură independente din România care oferă servicii juridice și fiscale integrate, investește în valorificarea experienței și cunoștințelor dobândite în cei 25 ani de activitate prin implementarea unui nou sistem de Knowledge și Process Management. Acesta asigură o platformă comună de management al documentelor, cu funcționalități extinse de clasificare și indexare.

M-Files, soluția furnizată în România de firma SoftVenture, a stat la baza acestui sistem de document & knowledge management. Soluția a fost selectată în urma unui proces riguros de evaluare și s-a detașat prin ușurința în utilizare, capacitatea de a se adapta la modul de lucru specific NNDKP, opțiunile multiple de securitate și posibilitatea de integrare cu alte aplicații interne, precum cea de pontaj și facturare.

„În contextul în care cererea de servicii avocațiale implică tot mai multe resurse ca urmare a gradului crescut de sofisticare a clienților, precum și o eficiență sporită, am considerat esențială perfecționarea sistemului de document & knowledge management care să permită firmei o mai bună valorificare a tuturor resurselor acumulate în cei 25 de ani de existență, mai ales pentru a ne îmbunătăți serviciile și a diminua timpul de răspuns la solicitările clienților. Soluția M-Files a răspuns exigentelor NNDKP, iar SoftVenture, partenerul care a implementat aplicația în cadrul firmei noastre, a reușit să îmbine perfect cunoștințele tehnice cu cerințele specifice domeniului juridic”, a declarat Ion Nestor, unul din partenerii coordonatori ai NNDKP.

M-Files aduce, totodată, o schimbare în modul de organizare al documentelor, acestea putând fi regăsite foarte ușor în funcție de ceea ce sunt, nu de locul în care au fost salvate. Se elimină astfel structurile rigide de directoare și se permit vizualizări dinamice ale documentelor, în funcție de proprietățile acestora. Aplicația oferă funcționalități ce permit centralizarea informațiilor din cadrul tuturor departamentelor, alături de o securitate complexă bazată pe caracteristicile documentelor. De altfel, acesta este principalul motiv pentru care prestigioasa organizație de cercetare în IT, Gartner Inc, poziționează M-Files printre soluțiile de top dedicate managementului documentelor la nivel mondial.

M-Files este implementată în peste 100 de țări, în mii de organizații care activează în domenii precum servicii, construcții, inginerie, avocatură, medical, farmaceutic, real estate, producție sau financiar-bancar.

Despre SoftVenture

SoftVenture furnizează soluții software inovative, bazându-se pe o experiență deosebită în consultanță, dezvoltare și implementare de proiecte IT pentru domeniul legal, servicii sau financiar-bancar. Portofoliul de produse include soluția de document management M-Files, soluția de pontaj și facturare KeyVision și soluția pentru managementul dosarelor de instanță KeyVision Litigations.

SoftVenture este Solution Provider pentru aplicația M-Files în România și, în această calitate, oferă servicii complete de consultanță, implementare și suport.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Legal & Tax (NNDKP Legal & Tax) este promotor al avocaturii de afaceri în România și oferă servicii integrate de consultanţă juridică şi fiscală companiilor locale şi din străinătate, prin intermediul birourilor din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova. În prezent NNDKP Legal & Tax are o echipă formată din 115 avocaţi, 23 de consultanţi fiscali și trei consilieri în proprietate intelectuală, iar activitatea acoperă toate domeniile de practică ale avocaturii de afaceri: Drept corporatist; Fuziuni şi achiziţii; Dreptul concurenţei; Drept bancar şi finanţări; Tranzacţii imobiliare; Soluţionarea litigiilor; Energie; Infrastructură şi PPP; Energie; Contracte comerciale; Achiziţii publice; Pieţe de capital; Dreptul muncii; Taxe şi drept fiscal; Proprietate intelectuală; Domeniul sănătăţii şi produselor farmaceutice; Dreptul mediului; Protecţia datelor; Jocuri de noroc; Protecţia consumatorului; Imigrare.

 

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.