Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Guvernul a aprobat continuarea investiției la Tribunalul Sibiu
06.02.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 5 februarie 2015, un comunicat cu privire la aprobarea, de către Guvern în ședința de miercuri, 4 februarie 2015, a continuării investiției la sediul Tribunalului Sibiu, în cadrul acordului de finanțare încheiat cu Banca Mondială.

Ministrul Justiției a declarat următoarele: „Tribunalul Sibiu este una dintre cele mai importante investiții pe care le avem în derulare, reabilitarea clădirii istorice de importanță națională fiind un obiectiv important atât pentru Ministerul Justiției, cât și pentru comunitatea locală. Este, din punctul nostru de vedere, o nouă dovadă a respectării angajamentului asumat de Executiv de a finanța sistemul judiciar, în special prin alocări pentru zona de investiții. Lansarea Programului Național de investiții în sediile de instanțe și parchete, dar și atragerea de noi finanțări de la Banca Mondială și din fonduri europene ne vor permite ca într-o perioadă rezonabilă de timp să avem o infrastructură adaptată secolului XXI care să permită reducerea semnificativă a duratei proceselor și să asigure condiții normale de desfășurare a actului de justiție”.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.