Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Guvernul a aprobat continuarea investiției la Tribunalul Sibiu

06.02.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 5 februarie 2015, un comunicat cu privire la aprobarea, de către Guvern în ședința de miercuri, 4 februarie 2015, a continuării investiției la sediul Tribunalului Sibiu, în cadrul acordului de finanțare încheiat cu Banca Mondială.

Ministrul Justiției a declarat următoarele: „Tribunalul Sibiu este una dintre cele mai importante investiții pe care le avem în derulare, reabilitarea clădirii istorice de importanță națională fiind un obiectiv important atât pentru Ministerul Justiției, cât și pentru comunitatea locală. Este, din punctul nostru de vedere, o nouă dovadă a respectării angajamentului asumat de Executiv de a finanța sistemul judiciar, în special prin alocări pentru zona de investiții. Lansarea Programului Național de investiții în sediile de instanțe și parchete, dar și atragerea de noi finanțări de la Banca Mondială și din fonduri europene ne vor permite ca într-o perioadă rezonabilă de timp să avem o infrastructură adaptată secolului XXI care să permită reducerea semnificativă a duratei proceselor și să asigure condiții normale de desfășurare a actului de justiție”.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate