Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Formatorul recrutat de INM la disciplina „Drept administrativ. Regimul contravenţiilor”


6 februarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 5 februarie 2015, rezultatele procedurii de recrutare a a doi formatori colaboratori la disciplina „Drept administrativ. Regimul contravenţiilor” în cadrul Departamentului de formare iniţială.

În urma publicării anunţului, au fost înregistrate următoarele candidaturi:
1. Stela Ivan, judecător Tribunalul Ilfov
2. Elena Dafinescu, judecător Judecătoria Novaci (Tribunalul Gorj)
3. Elena Popa, judecător Judecătoria Galaţi
4. Antoaneta Mădălina Mihalaşcu, judecător Judecătoria Sectorului 5
5. Laura Camelia Cleja, judecător Judecătoria Sectorului 3
6. Elena Daniela Bogatu, judecător Tribunalul Bucureşti.

În urma procedurii de selecție, comisia a decis să o recomande pe judecătoarea Antoaneta Mădălina Mihalaşcu, Judecătoria Sectorului 5, pentru postul de formator colaborator.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii