Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Acord de colaborare între MJ şi MDRAP pentru implementarea Strategiei Naționale Anticorupție 2012-2015
09.02.2015 | JURIDICE.ro


Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 6 februarie 2015, un comunicat cu privire la un nou Acord semnat între Ministerul Justiţiei şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în baza căruia se va desfășura colaborarea dintre cele două instituții, pentru consolidarea capacității Secretariatului tehnic interinstituțional al Strategiei Naționale Anticorupție în vederea coordonării procesului de monitorizare a implementării Strategiei Naționale Anticorupție 2012-2015.

MDRAP va delega personal la Ministerul Justiției, în cadrul Secretariatului SNA, care să asigure comunicarea cu reprezentanţii Platformei de cooperare a administraţiei publice locale și care să gestioneze relația Secretariatului SNA cu structurile asociative ale autorităților administrației publice locale. Totodată, în baza acestui Acord de colaborare, este implementat proiectul „Dezvoltarea unui mecanism de monitorizare a implementării acţiunilor anticorupţie din cadrul SNA 2012-2015 la nivelul administraţiei publice locale, precum şi promovarea acestuia în vederea cunoaşterii de către toate instituţiile implicate”. Printre alte activități, proiectul prevede organizarea a 30 de misiuni tematice de evaluare și a două reuniuni ale Platformei de cooperare la nivelul administraţiei publice locale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate