Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Penalistul Adrian Hărătău se alătură echipei DRAGNE & ASOCIAȚII


9 februarie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Drept penal, Malpraxis medical
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Cadru didactic universitar la Catedra de drept penal a Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, av. Adrian Hărătău s-a alăturat departamentului de Drept penal al societății de avocatură DRAGNE & ASOCIAȚII. An de an, încă din 2010, el se ocupă de formarea profesională a întregi generații de procurori, judecători și avocați.

DRAGNE & ASOCIAȚII continuă astfel politica de recrutare și selecție a avocaților săi direct de pe băncile facultăților de drept, precum și din rândul cadrelor didactice universitare.

Adrian Hătărău

Adrian Hătărău

Avocatul Adrian Hărătău se remarcă prin vasta sa experiență în proceduri speciale în fața organelor de urmărire penală și a instanțelor de judecată, în special în legătură cu criminalitatea economică, infracțiuni de sau în legătură cu serviciul și spălare de bani.

Ca urmare a numeroaselor solicitări primite din partea clienților săi, în ultimii doi ani, DRAGNE & ASOCIAȚII a consolidat departamentul de Drept penal, aflat sub directa coordonare a av. Stelian Garofil. La începutul anului trecut, Stelian a devenit Managing Partner, coordonând activitatea societății alături de av. dr. Ion Dragne. Echipa de avocați penaliști asistă clienții în fața Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Teroristă (DIICOT), parchetelor și instanțelor de judecată în dosare privind săvârșirea unor infracțiuni diverse (e.g. evaziune fiscală, abuz în serviciu, luare de mită, conflict de interese, malpraxis medical, manipularea pieței de capital sau spălare de bani).

DRAGNE & ASOCIAȚII a extins în ultimele luni și echipa de Litigii și Arbitraj cu trei avocați colaboratori. Daniela Voitic este o excelentă vorbitoare de limbă franceză, cu experiență în Dreptul Afacerilor și Dreptul Comercial, inclusiv în materie de Proprietate Intelectuală și Dreptul Muncii, în timp ce Andrei Ștefănescu acordă asistență juridică în cazuri de litigii comerciale. De asemenea, Georgiana Dragomiroiu, cel mai nou membru al echipei, oferă asistență clienților în toate activitățile lor de natură comercială, inclusiv în materie de Drept penal.

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Catalogată drept lider în materie de Litigii și Arbitraj, DRAGNE & ASOCIAȚII este menționată în fiecare an de publicațiile Legal 500 EMEA, Chambers Europe, IFLR 1000 și Best Lawyers ca o societate cu experiență în diverse domenii (Banking, Real Estate, Corporate și M&A, Project Finance). Structurate pe arii de practică, echipele de avocați sunt coordonate de șase asociați: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea. Fondată în anul 2010, societatea aniversează în 2015 cinci ani de existență.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro