Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Vizite de studiu la instituţiile europene din Bruxelles


10 februarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 6 februarie 2015, un anunț cu privire la vizitele de studiu efectuate la instituţiile europene din Bruxelles, organizate de EJTN în mai și octombrie 2015.

În cadrul vizitei, participanții (judecători și procurori) vor fi familiarizați cu instituțiile UE care sunt implicate în procesul de stabilire a legislației UE, în special organizarea și atribuțiile Comisiei Europene, Consiliul Uniunii Europene și Parlamentul European. Vor fi, de asemenea, explicate rolul și funcția Oficiul European de Luptă Antifraudă.

Cei interesați pot trimite la adresa de e-mail: vizitaue@inm-lex.ro, până pe 20 februarie 2015, următoarele documente:
Formularul de înscriere completat
– Curriculum vitae în limba română
– Certificat de competenţă lingvistică
– Avizul colegiului de conducere al instanței sau parchetului.

:: Agenda
:: Condiții financiare

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii