Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

ARDAE a încheiat un protocol de colaborare cu LegaLITC – Asociaţia Internaţională pentru Drept, Cultură şi Societate Informaţională
11.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene (ARDAE) a încheiet un protocol de colaborare cu Asociaţia Internaţională pentru Drept, Cultură şi Societate Informaţională (LegaLITC) prin care cele două entităţi îşi asigură sprijinul reciproc în realizarea obiectvelor stabilite de fiecare, în domeniile comune şi de interes.

LegaLITC are ca scop promovarea: profesiilor din domeniul dreptului informaţional, culturii informaţionale şi societăţii informaţionale; principiului transparenţei, nediscriminării, integrităţii, liberei concurenţe, tratamentului egal, eficientei utilizări a fondurilor publice, al recunoaşterii reciproce şi al proportionalităţii în domeniile dreptului, culturii şi societăţii informaţionale; profesionalismului în domeniile dreptului, culturii şi societăţii informaţionale; elaborării de propuneri de modificări legislative cu impact asupra dreptului, culturii şi societăţii informaţionale. De asemenea, asociația urmărește crearea şi susţinerea grupurilor de cercetare în domeniile specifice; studierea impactului noilor tehnologii asupra dreptului, dar şi protejarea intereselor consumatorului în era informaţională.

Obiectivul ARDAE este de a întări capacitatea proactivă a instituţiilor statului român în privinţa propunerilor de reglementări ale Uniunii Europene, diseminarea de informaţie juridică privind dreptul Uniunii Europene, organizarea de evenimente ştiinţifice, publicarea de reviste şi volume, participarea la proiecte şi colaborarea cu entități publice şi private din ţară şi străinătate în domeniul dreptului şi afacerilor europene.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.