Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

ARDAE a încheiat un protocol de colaborare cu LegaLITC – Asociaţia Internaţională pentru Drept, Cultură şi Societate Informaţională
11.02.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene (ARDAE) a încheiet un protocol de colaborare cu Asociaţia Internaţională pentru Drept, Cultură şi Societate Informaţională (LegaLITC) prin care cele două entităţi îşi asigură sprijinul reciproc în realizarea obiectvelor stabilite de fiecare, în domeniile comune şi de interes.

LegaLITC are ca scop promovarea: profesiilor din domeniul dreptului informaţional, culturii informaţionale şi societăţii informaţionale; principiului transparenţei, nediscriminării, integrităţii, liberei concurenţe, tratamentului egal, eficientei utilizări a fondurilor publice, al recunoaşterii reciproce şi al proportionalităţii în domeniile dreptului, culturii şi societăţii informaţionale; profesionalismului în domeniile dreptului, culturii şi societăţii informaţionale; elaborării de propuneri de modificări legislative cu impact asupra dreptului, culturii şi societăţii informaţionale. De asemenea, asociația urmărește crearea şi susţinerea grupurilor de cercetare în domeniile specifice; studierea impactului noilor tehnologii asupra dreptului, dar şi protejarea intereselor consumatorului în era informaţională.

Obiectivul ARDAE este de a întări capacitatea proactivă a instituţiilor statului român în privinţa propunerilor de reglementări ale Uniunii Europene, diseminarea de informaţie juridică privind dreptul Uniunii Europene, organizarea de evenimente ştiinţifice, publicarea de reviste şi volume, participarea la proiecte şi colaborarea cu entități publice şi private din ţară şi străinătate în domeniul dreptului şi afacerilor europene.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti