Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ARDAE a încheiat un protocol de colaborare cu LegaLITC – Asociaţia Internaţională pentru Drept, Cultură şi Societate Informaţională
11.02.2015 | JURIDICE.ro

Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene (ARDAE) a încheiet un protocol de colaborare cu Asociaţia Internaţională pentru Drept, Cultură şi Societate Informaţională (LegaLITC) prin care cele două entităţi îşi asigură sprijinul reciproc în realizarea obiectvelor stabilite de fiecare, în domeniile comune şi de interes.

LegaLITC are ca scop promovarea: profesiilor din domeniul dreptului informaţional, culturii informaţionale şi societăţii informaţionale; principiului transparenţei, nediscriminării, integrităţii, liberei concurenţe, tratamentului egal, eficientei utilizări a fondurilor publice, al recunoaşterii reciproce şi al proportionalităţii în domeniile dreptului, culturii şi societăţii informaţionale; profesionalismului în domeniile dreptului, culturii şi societăţii informaţionale; elaborării de propuneri de modificări legislative cu impact asupra dreptului, culturii şi societăţii informaţionale. De asemenea, asociația urmărește crearea şi susţinerea grupurilor de cercetare în domeniile specifice; studierea impactului noilor tehnologii asupra dreptului, dar şi protejarea intereselor consumatorului în era informaţională.

Obiectivul ARDAE este de a întări capacitatea proactivă a instituţiilor statului român în privinţa propunerilor de reglementări ale Uniunii Europene, diseminarea de informaţie juridică privind dreptul Uniunii Europene, organizarea de evenimente ştiinţifice, publicarea de reviste şi volume, participarea la proiecte şi colaborarea cu entități publice şi private din ţară şi străinătate în domeniul dreptului şi afacerilor europene.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.