« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Schimbări importante la Casa de Avocatură IONESCU ȘI SAVA. Un nou partener și consolidarea echipei
10.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Începând cu luna februarie 2015, Casa de Avocatură IONESCU ȘI SAVA își extinde echipa de management prin promovarea Alinei Toma ca partener în departamentul de litigii comerciale și își consolidează echipa de avocați.

“Promovarea Alinei Toma în rândul partenerilor IONESCU ȘI SAVA este o recunoaștere a calităților profesionale și a contribuției importante pe care Alina a adus-o în dezvoltarea businessului nostru din ultimii ani. Totodată, extinderea echipei se înscrie în obiectivele noastre principale de creștere în zona de de insolvență și litigii”, a declarat Radu Ionescu, managing partner Casa de Avocatură IONESCU ȘI SAVA.

Alina Toma

Alina Toma

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București în anul 2009, Alina Toma a urmat cursurile de Master de Drept Internațional și European al Universității Orleans, pentru ca în 2010 să devină membru în Baroul București. Tot în 2010 se alătură și echipei IONESCU ȘI SAVA, unde s-a specializat în litigii și arbitraj, cu precădere în chestiuni de drept fiscal, administrativ și proprietate intelectuală. În noua ei calitate, Alina va coordona practica de litigii comerciale din cadrul IONESCU ȘI SAVA. Ceilalți trei parteneri sunt: Albert George Ionescu, Radu Claudiu Ionescu și Alina Neagu, avocații care au fondat casa de avocatură în urmă cu zece ani.

“Conducerea echipei de litigii și promovarea în noua poziție de partener IONESCU ȘI SAVA este o onoare și, fără îndoială, o provocare pentru mine. Am reușit să ne construim o echipă solidă care a acumulat în ultimii ani experiența necesară pentru a aborda proiecte diverse și complexe”, a adăugat Alina Toma.

Începutul de an a însemnat pentru Casa de avocatură IONESCU ȘI SAVA consolidarea echipei de litigii prin cooptarea Adei Pascu. Ada a absolvit Facultatea de Drept și Masterul în Drept European în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, precum și Drepturile omului și Drept internațional public la Rene Cassin International Institute Of Human Rights din Strasbourg și la Hague Academy of International Law. De asemenea, Casa de Insolvență IONESCU ȘI SAVA și-a întărit echipa prin alăturarea lui Mihai Parvu, în calitate de jurist. Anterior acestei poziții, acesta a activat ca jurist în domeniul recuperării de creanțe și insolvențelor, fiind implicat în gestionarea unor portofolii complexe de creanțe.

Despre Casa de Avocatura IONESCU ȘI SAVA

10 ani de excelență în avocatura de business. Casa de Avocatura IONESCU ȘI SAVA a fost înființată în 2005 de o echipă de avocați cu experiență în cadrul unora dintre firmele de avocatură de renume din România. Într-un timp relativ scurt, IONESCU ȘI SAVA a câștigat o reputație solidă pe piața avocaturii din România, prin servicii juridice de calitate, înțelegere profundă a nevoilor și business-ului clienților, prin disponibilitate și eficiență.

 
Secţiuni: Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD