Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Concurs pentru ocuparea a 7 posturi vacante la Inspecția Judiciară. UPDATE: Subiectele și baremele
19.05.2015 | JURIDICE.ro

18 mai 2015: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității vineri, 15 mai 2015, subiectele și baremele la disciplinele Drept civil și Drept penal, proba scrisă, din cadrul concursului de ocupare a 7 posturi vacante de inspectori judiciari.

Subiecte
:: Drept civil
:: Drept penal

Bareme
:: Drept civil
:: Drept penal

***

12 februarie 2015: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 11 februarie 2015, un anunț privind declanșarea de către Inspecția Judiciară a procedurii de concurs în vederea ocupării a 7 posturi vacante de inspectori judiciari, 3 posturi din cadrul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru judecători şi 4 posturi din cadrul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru procurori.

Candidaturile vor fi însoţite de următoarele documente:
– CV;
– 10 lucrări întocmite de candidat, reprezentative pentru activitatea profesională desfăşurată în ultimii 3 ani;
– lucrări de specialitate întocmite sau articole publicate de către candidat, precum şi orice alte înscrisuri pe care le consideră relevante.

Documentele vor fi trimise la sediul Inspecţiei Judiciare din Bucureşti, Bd. Regina Elisabeta nr. 40, sector 5, în termen de 15 zile de la data publicării anunţului.

:: Calendar estimativ
:: Tematică
:: Bibliografie


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.