« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. ref. costurile comunicării înregistrării ședinței de judecată
12.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă a hotărât în ședința de luni, 9 februarie 2015, cu privire la propunerile formulate de Curtea de Apel București, în legătură cu stabilirea costurilor comunicării înregistrării ședinței de judecată, indicarea instituției în contul căreia vor fi achitate cheltuielile datorate de parte și a modalității de calcul al cheltuielilor pentru copiile efectuate de instanță că nu se regăsesc în ROI al instanțelor prevederi referitoare la determinarea costurilor efectuate de instanțe și determinarea instituției în contul căreia să fie virate aceste sume.

Astfel, Comisia a decis că se impune sesizarea ministrului justiției în vederea modificării OUG nr. 80/2013, asupra problemelor sesizate de Curtea de Apel București și de alte instanțe, ca urmare a centralizării. Textele centralizate urmează a fi supuse spre analiză Comisiei nr. 1.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Secţiuni/categorii: Sistemul judiciar

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD