Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. ref. costurile comunicării înregistrării ședinței de judecată
12.02.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă a hotărât în ședința de luni, 9 februarie 2015, cu privire la propunerile formulate de Curtea de Apel București, în legătură cu stabilirea costurilor comunicării înregistrării ședinței de judecată, indicarea instituției în contul căreia vor fi achitate cheltuielile datorate de parte și a modalității de calcul al cheltuielilor pentru copiile efectuate de instanță că nu se regăsesc în ROI al instanțelor prevederi referitoare la determinarea costurilor efectuate de instanțe și determinarea instituției în contul căreia să fie virate aceste sume.

Astfel, Comisia a decis că se impune sesizarea ministrului justiției în vederea modificării OUG nr. 80/2013, asupra problemelor sesizate de Curtea de Apel București și de alte instanțe, ca urmare a centralizării. Textele centralizate urmează a fi supuse spre analiză Comisiei nr. 1.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti