Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. ref. costurile comunicării înregistrării ședinței de judecată
12.02.2015 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă a hotărât în ședința de luni, 9 februarie 2015, cu privire la propunerile formulate de Curtea de Apel București, în legătură cu stabilirea costurilor comunicării înregistrării ședinței de judecată, indicarea instituției în contul căreia vor fi achitate cheltuielile datorate de parte și a modalității de calcul al cheltuielilor pentru copiile efectuate de instanță că nu se regăsesc în ROI al instanțelor prevederi referitoare la determinarea costurilor efectuate de instanțe și determinarea instituției în contul căreia să fie virate aceste sume.

Astfel, Comisia a decis că se impune sesizarea ministrului justiției în vederea modificării OUG nr. 80/2013, asupra problemelor sesizate de Curtea de Apel București și de alte instanțe, ca urmare a centralizării. Textele centralizate urmează a fi supuse spre analiză Comisiei nr. 1.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.