Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

ARDAE a devenit participant al rețelei EACEA – Agenţia Executivă pentru Educaţie, Audiovizual şi Cultură
12.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

ARDAE este membru al rețelei EACEA – Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură din februarie 2015. Rețeaua este în coordonarea Directoratului Educație și Cultură din cadrul Comisiei Europene și al EACEA.

Agenţia Executivă pentru Educaţie, Audiovizual şi Cultură (EACEA), situată la Bruxelles, şi-a început activitatea la 1 ianuarie 2006. Misiunea sa este de a pune în aplicare o serie de componente a peste 15 programe şi acţiuni finanţate de Uniunea Europeană în domeniile educaţiei şi formării, al cetăţeniei active, al tineretului şi al culturii. Reunirea acestor programe într-o structură unică permite o mai bună coordonare a gestionării acestora şi oferă beneficiarilor lor un serviciu complet. Deşi agenţia are propria personalitate juridică, ea se află sub autoritatea a trei Direcţii Generale ale Comisiei Europene: Educaţie şi Cultură (EAC), Comunicare (COMM) şi Oficiul de Cooperare EuropeAid, care rămân responsabile de programarea, evaluarea şi elaborarea politicilor.

Obiectivul ARDAE – Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene este de a întări capacitatea proactivă a instituţiilor statului român în privinţa propunerilor de reglementări ale Uniunii Europene, diseminarea de informaţie juridică privind dreptul Uniunii Europene, organizarea de evenimente ştiinţifice, publicarea de reviste şi volume, participarea la proiecte şi colaborarea cu entități publice şi private din ţară şi străinătate în domeniul dreptului şi afacerilor europene.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.