Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

ARDAE a devenit participant al rețelei EACEA – Agenţia Executivă pentru Educaţie, Audiovizual şi Cultură
12.02.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

ARDAE este membru al rețelei EACEA – Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură din februarie 2015. Rețeaua este în coordonarea Directoratului Educație și Cultură din cadrul Comisiei Europene și al EACEA.

Agenţia Executivă pentru Educaţie, Audiovizual şi Cultură (EACEA), situată la Bruxelles, şi-a început activitatea la 1 ianuarie 2006. Misiunea sa este de a pune în aplicare o serie de componente a peste 15 programe şi acţiuni finanţate de Uniunea Europeană în domeniile educaţiei şi formării, al cetăţeniei active, al tineretului şi al culturii. Reunirea acestor programe într-o structură unică permite o mai bună coordonare a gestionării acestora şi oferă beneficiarilor lor un serviciu complet. Deşi agenţia are propria personalitate juridică, ea se află sub autoritatea a trei Direcţii Generale ale Comisiei Europene: Educaţie şi Cultură (EAC), Comunicare (COMM) şi Oficiul de Cooperare EuropeAid, care rămân responsabile de programarea, evaluarea şi elaborarea politicilor.

Obiectivul ARDAE – Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene este de a întări capacitatea proactivă a instituţiilor statului român în privinţa propunerilor de reglementări ale Uniunii Europene, diseminarea de informaţie juridică privind dreptul Uniunii Europene, organizarea de evenimente ştiinţifice, publicarea de reviste şi volume, participarea la proiecte şi colaborarea cu entități publice şi private din ţară şi străinătate în domeniul dreptului şi afacerilor europene.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti