« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Robert Cazanciuc a participat la prezentarea Raportului de activitate al Tribunalului Ilfov pe anul 2014
13.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 12 februarie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la ședința de bilanț a activității pe anul 2014 a Tribunalului Ilfov.

Robert Cazanciuc: „Acum mulți ani, la Buftea am pledat în fața instanței, ca procuror de ședință, și am ținut să particip la ședința de bilanț a Tribunalului Ilfov și din acest motiv, recunosc, subiectiv. În cei aproape 20 de ani de atunci, societatea și, în special, sistemul judiciar au evoluat enorm, dar toate aceste schimbări în bine nu se văd, de multe ori, și la nivelul infrastructurii instanțelor. Tribunalul Ilfov este, din păcate, un exemplu în acest sens, un exemplu negativ care arată în ce condiții precare se desfășoară actul de justiție în anumite zone. Vestea bună este că prin Programul național de investiții în instanțe și parchete pe care l-am demarat de curând împreună cu Ministerul Dezvoltării vom construi un nou sediu pentru Tribunalul Ilfov, acest obiectiv fiind între cele 25 de sedii de instanță din reședințele de județ cuprinse în programul de reabilitare a infrastructurii”.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.