Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc a participat la prezentarea Raportului de activitate al Tribunalului Ilfov pe anul 2014
13.02.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 12 februarie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la ședința de bilanț a activității pe anul 2014 a Tribunalului Ilfov.

Robert Cazanciuc: „Acum mulți ani, la Buftea am pledat în fața instanței, ca procuror de ședință, și am ținut să particip la ședința de bilanț a Tribunalului Ilfov și din acest motiv, recunosc, subiectiv. În cei aproape 20 de ani de atunci, societatea și, în special, sistemul judiciar au evoluat enorm, dar toate aceste schimbări în bine nu se văd, de multe ori, și la nivelul infrastructurii instanțelor. Tribunalul Ilfov este, din păcate, un exemplu în acest sens, un exemplu negativ care arată în ce condiții precare se desfășoară actul de justiție în anumite zone. Vestea bună este că prin Programul național de investiții în instanțe și parchete pe care l-am demarat de curând împreună cu Ministerul Dezvoltării vom construi un nou sediu pentru Tribunalul Ilfov, acest obiectiv fiind între cele 25 de sedii de instanță din reședințele de județ cuprinse în programul de reabilitare a infrastructurii”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate