Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc a participat la prezentarea Raportului de activitate al Tribunalului Gorj pe anul 2014
16.02.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 13 februarie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la ședința de bilanț a activității pe anul 2014 a Tribunalului Gorj și a instanțelor arondate.

Robert Cazanciuc: „Participarea la ședința de bilanț a Tribunalului Gorj mi-a dat prilejul să le dau magistraților de la această instanță o veste bună: sediul în care își desfășoară activitatea va fi extins, un nou corp de clădire urmând să fie construit prin Programul național de investiții în instanțe și parchete demarat cu puțin timp în urmă. Evident, le-am mulțumit pentru activitatea depusă și pentru că au reușit ca actul de justiție, mai ales că anul trecut au intrat în vigoare și noile Coduri penale, să se desfășoare fără sincope. Dincolo de infrastructura fizică a instanței, avem nevoie de investiții în infrastructura I.T. Este un proiect pentru care încercăm să atragem și finanțări europene astfel încât să permitem accesul părților și al avocaților la dosare în format electronic. Ar fi un mare pas înainte pentru sistemul de justiție, care ar însemna și scurtarea duratei procedurilor judiciare sau reducerea costurilor pentru contribuabili. În același timp, am discutat cu magistrații și despre uniformizarea practicii și despre posibile soluții legislative la această problemă, pentru că un sistem independent de justiție trebuie să ofere și o anumită predictibilitate justițiabililor, așa cum de altfel au remarcat și experții europeni în ultimul Raport de țară”.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.