« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Robert Cazanciuc a participat la prezentarea Raportului de activitate al Tribunalului Gorj pe anul 2014
16.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 13 februarie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la ședința de bilanț a activității pe anul 2014 a Tribunalului Gorj și a instanțelor arondate.

Robert Cazanciuc: „Participarea la ședința de bilanț a Tribunalului Gorj mi-a dat prilejul să le dau magistraților de la această instanță o veste bună: sediul în care își desfășoară activitatea va fi extins, un nou corp de clădire urmând să fie construit prin Programul național de investiții în instanțe și parchete demarat cu puțin timp în urmă. Evident, le-am mulțumit pentru activitatea depusă și pentru că au reușit ca actul de justiție, mai ales că anul trecut au intrat în vigoare și noile Coduri penale, să se desfășoare fără sincope. Dincolo de infrastructura fizică a instanței, avem nevoie de investiții în infrastructura I.T. Este un proiect pentru care încercăm să atragem și finanțări europene astfel încât să permitem accesul părților și al avocaților la dosare în format electronic. Ar fi un mare pas înainte pentru sistemul de justiție, care ar însemna și scurtarea duratei procedurilor judiciare sau reducerea costurilor pentru contribuabili. În același timp, am discutat cu magistrații și despre uniformizarea practicii și despre posibile soluții legislative la această problemă, pentru că un sistem independent de justiție trebuie să ofere și o anumită predictibilitate justițiabililor, așa cum de altfel au remarcat și experții europeni în ultimul Raport de țară”.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.