Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Promovări la ZAMFIRESCU RACOTI & PARTNERS


16 februarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: SELECTED

Societatea de avocaţi ZAMFIRESCU RACOTI & PARTNERS (ZRP) anunţă patru promovări în rândul avocaţilor seniori. Rezultatele în urma evaluărilor ce au avut loc pe parcursul lunii ianuarie 2015 şi profilul profesional actual ale celor patru avocaţi i-au recomandat pentru o avansare în ierarhia firmei de avocatură. Astfel, avocaţii Monica Strîmbei, Cătălin Guriţă-Manole şi Valentin Moroeanu au fost promovaţi la statutul de Managing Associate în cadrul departamentului Litigii. În această calitate, ei vor deţine o serie de responsabilităţi administrative şi se vor implica în coordonarea echipelor de contencios-administrativ şi piaţa de capital, insolvenţă, respectiv dreptul muncii. Dan Curiciuc, membru al departamentului Consultanţă, se alătură grupei de Senior Associates.

„Performanţa şi constanţa profesională, experienţa acumulată în domeniile de practică în care activează, seriozitatea şi talentul de care dau dovadă, compatibilitatea cu restul echipei ZRP şi devotamentul faţă de firmă, toate acestea i-au recomandat pentru promovare. Din moment ce au crescut în cadrul firmei, ei reprezintă pe deplin suma însuşirilor care le-au fost transmise de către parteneri.”, a declarat Cosmin Vasile, asociat coordonator ZRP.

Monica StrimbeiMonica Strîmbei, Managing Associate (Litigii Comerciale, Contencios-administrativ, Piaţa de Capital)

Cu experienţă juridică de zece ani, Monica Strîmbei este specializată în litigii civile şi de contencios administrativ, incluzând dispute privind răspunderea contractuală, piaţa de capital, energie şi resurse naturale. Activitatea Monicăi se concentrează totodată pe dreptul societar, bancar şi financiar, precum şi pe domeniul procedurilor de recuperare a creanţelor şi garanţiilor.

Monica oferă consultanţă clienţilor cu privire la chestiuni privind etapa prealabilă a disputei, redactează documentele procedurale corespunzătoare, elaborează strategii de caz şi realizează analiza conflictelor legale în vederea identificării celei mai convenabile soluţii.

Catalin GuritaCătălin Guriţă-Manole, Managing Associate (Insolvenţă)

Cătălin Guriţă-Manole dispune de experiență profesională în domeniul insolvenţei, al restructurării şi reorganizării societăţilor aflate în dificultate, precum şi în domeniul dreptului bancar, inclusiv acțiuni privind anularea contractelor de credit, garanții sau acte frauduloase încheiate de debitori, proceduri de executare silită, recuperări de creanţe şi garanţii, dar şi litigii comerciale şi civile, incluzând  orice dispute contractuale între profesionişti. Totodată, acordă asistenţă juridică mai multor instituţii de credit internaţionale şi locale în numeroase litigii aflate pe rolul instanţelor române precum şi asistenţă în vederea încheierii unor tranzacţii bancare complexe.

Valentin MoroeanuValentin Moroeanu, Managing Associate (Dreptul muncii, Litigii Civile, Protecţia Consumatorului)

Valentin Moroeanu este specializat în litigii civile, comerciale şi de dreptul muncii, incluzând dispute privitoare la  exercitarea şi apărarea dreptului de proprietate, răspunderea civilă contractuală şi/sau delictuală, executarea drepturilor şi obligaţiilor rezultate din contracte individuale şi colective de muncă. În calitate de coordonator al echipei de litigii specializată pe probleme de dreptul muncii, Valentin se concentrează pe partea de conceptualizare a strategiei şi supervizarea modului de  implementare a strategiei adoptată. În aria sa de expertiză, Valentin reprezintă cu succes un număr semnificativ de companii naţionale şi multinaţionale, atât în faza procedurilor judiciare, cât şi în cadrul procedurilor alternative de soluţionare a disputelor.

Un loc important în activitatea sa îl ocupă litigiile în materia protecției consumatorilor, Valentin reprezentând importante companii multinaţionale într-un număr impresionant de litigii (inclusiv colective), cu accent pe stabilirea caracterului ilicit/abuziv al clauzelor contractuale existente în contractele  încheiate între comercianţi și consumatori.

Dan CuriciucDan Curiciuc este avocat colaborator în cadrul firmei din anul 2009. Activitatea lui Dan se axează pe probleme comerciale şi societare, cu o experienţă extensivă în materia acordurilor dintre profesionişti. Dan s-a specializat în consilierea cu privire la aspectele aferente pregătirii fazei pre-contractuale, sintetizarea acordurilor de principiu, structurarea şi negocierea clauzelor şi asistenţa post-semnare. Totodată, Dan este activ în proiecte din materia dreptului bancar, oferind consultanţă şi asistând societăţi bancare şi non-bancare cu privire la aspecte din întregul spectru al activităţii de finanţare. Experienţa sa include servicii de reprezentare şi susţinere a intereselor profesioniştilor în faţa autorităţilor centrale şi locale, precum şi consultanţă de specialitate în aspecte cu o deosebită relevanţă pentru operaţiunile acestora.

Despre ZAMFIRESCU RACOTI & PARTNERS

Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi, ambele înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP oferă servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale, fiind recomandată de anuarele internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în diverse arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar, drept societar/fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate industrială, drepturi de autor, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal.

ZRP are o echipă de 47 de avocați dintre care şase parteneri – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – parteneri fondatori, Cosmin Vasile (partener coordonator), Anca Danilescu (partener senior), Antoniu Obancia (partener).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică