Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Raportul de activitate al Curții de Apel Timișoara pentru anul 2014
17.02.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea de Apel Timișoara a dat publicității luni, 16 februarie 2015, Raportul de activitate al instanței pe anul 2014.

Analiza furnizează date tehnice privind activitatea instanței, aceste date oferind o imagine clară asupra calității muncii magistraților pe perioada anului 2014. De asemenea, din document reiese faptul că au fost înregistrate progrese, ce constau în performanțe calitative superioare, comparativ cu anii precedenți. Din Raport nu lipsesc nici propunerile/măsurile menite a contribui la îmbunătățirea indicatorilor de performanță atribuiți oricărei instanțe de judecată/judecător, dar și la creșterea încrederii în actul de justiție, în general.

:: anexele bilanțului

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate