Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Badea Clifford Chance a recrutat 7 absolventi


15 iulie 2008 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari case de avocatura din lume, a recrutat 7 absolventi de drept care se alatura echipei in aceasta perioada. Aceste recrutari sunt rezultatul unui program de selectie care include o serie de prezentari la Facultatea de Drept despre oportunitatile profesionale existente in cadrul Badea Clifford Chance.

Daniel BadeaDaniel Badea, managing partner: "Ne bucura faptul ca echipei noastre i se alatura 7 tineri bine pregatiti, ambitiosi si determinati sa isi inceapa cariera in cadrul Badea Clifford Chance. Fiecare dintre ei va avea dedicat un avocat cu experienta pe o perioada de 1-2 ani, care va contribui la integrarea eficienta a noilor colegi in cadrul echipei. Aceasta este ideea centrala a programului de "mentoring", parte esentiala a strategiei noastre privind integrarea noilor colegi si adaptarea lor la standardele firmei."

Tinerii recrutati sunt inclusi intr-un program de formare profesionala si vor avea acces in urmatoarele 6 luni atat la cursuri locale axate pe teme de drept romanesc, cat si la cursuri internationale organizate de Academia Clifford Chance din Amsterdam, care coordoneaza pregatirea avocatilor la nivel global. In plus, ei vor putea urma cursuri on-line despre standardele si procedurile Clifford Chance, time management, tehnici de negociere etc. inca din primele luni noii colegi vor avea sansa sa lucreze in cadrul unor tranzactii complexe, in domenii precum cel financiar-bancar, piete de capital, real estate, corporate si achizitii si fuziuni.

Avocatii Badea Clifford Chance au participat in prima jumatate din 2008 la peste 20 cursuri si seminarii, organizate atat la nivel local, cat si in birourile Clifford Chance din Europa (Londra, Paris, Roma, Amsterdam, Frankfurt, Barcelona, Praga etc.), pe teme precum piete de capital, practici financiare, securitizari, concurenta, achizitii. Firma organizeaza, de asemenea, numeroase cursuri pentru dezvoltarea capacitatilor de relationare si comunicare interpersonala (practici de negociere, tehnici de prezentare, munca in echipa).

Clifford Chance LLP este prima firma globala de avocatura complet integrata, cu 28 de birouri in 21 de tari si mai mult de 3.800 de avocati in intreaga lume. Firma este organizata in mod global pe sapte arii de practica: piete de capital, fuziuni si achizitii, afaceri bancare, litigii, real estate, taxe si dreptul muncii. In Romania, Clifford Chance a deschis, in iunie 2006, un birou in asociere cu Badea & Asociatii. Biroul local numara in prezent cinci parteneri dintr-un total de 50 de avocati.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică