Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

O nouă sesiune a Cursurilor Intensive de Pregătire pentru Examenele de Admitere în Barou, INM, Notariat și Școala Națională de Grefieri
19.02.2015 | JURIDICE.ro

Academia LUPU & PARTNERS organizează, începând cu data de 15 mai 2015, o nouă sesiune a Cursurilor Intensive de Pregătire pentru Examenele de Admitere în Barou, INM, Notariat și Școala Națională de Grefieri. Înscrierile se fac la telefon 0766.056.807 sau prin e-mail alexandra@lupupartners.ro.

Cursurile sunt concepute astfel încât orice persoană, absolventă de studii în domeniu, să poată participa, cu condiţia de a-şi asuma să înveţe şi să depună eforturi şi în particular pentru a sedimenta informaţia prezentată la cursuri. Cursurile se desfăşoară în grupe restrânse de cursanţi pentru ca fiecare să primească atenţia şi suportul necesar pregătirii pentru examen. Deoarece locurile sunt limitate, rezervarea locului se va face în ordinea înscrierilor.
Participarea la cursuri nu înlocuieşte pregătirea şi studiul individual, ci ajută la completarea ei, crescând semnificativ şansele de succes.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.