Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Delegații de ambasadori, în vizită la ICCJ
19.02.2015 | JURIDICE.ro

Jud. dr. Livia Doina Stanciu, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, a primit, în perioada 17-18 februarie 2015, vizita unor delegații din partea Ambasadelor Danemarcei, Regatului Ţărilor de Jos, Republicii Federale Germania şi Republicii Franceze în România, potrivit unui comunicat.

În cadrul întâlnirilor, s-a pus accentul pe  progresele realizate de instanța supremă pentru îndeplinirea obiectivelor Mecanismului de Cooperare şi Verificare, fiind remarcate eforturile şi rezultatele Curții Supreme în unificarea jurisprudenţei, precum şi în asigurarea accesului la practica Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prin publicarea acesteia pe pagina sa de internet.

De asemenea, au fost punctate aspectele de interes reciproc cu privire la sistemele judiciare din statele reprezentate la această întâlnire, importanţa susţinerii unor parteneriate specifice activităţii judiciare, care să implice un schimb de experienţă eficient între magistraţii statelor membre ale U.E.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.