Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Delegații de ambasadori, în vizită la ICCJ
19.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Jud. dr. Livia Doina Stanciu, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, a primit, în perioada 17-18 februarie 2015, vizita unor delegații din partea Ambasadelor Danemarcei, Regatului Ţărilor de Jos, Republicii Federale Germania şi Republicii Franceze în România, potrivit unui comunicat.

În cadrul întâlnirilor, s-a pus accentul pe  progresele realizate de instanța supremă pentru îndeplinirea obiectivelor Mecanismului de Cooperare şi Verificare, fiind remarcate eforturile şi rezultatele Curții Supreme în unificarea jurisprudenţei, precum şi în asigurarea accesului la practica Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prin publicarea acesteia pe pagina sa de internet.

De asemenea, au fost punctate aspectele de interes reciproc cu privire la sistemele judiciare din statele reprezentate la această întâlnire, importanţa susţinerii unor parteneriate specifice activităţii judiciare, care să implice un schimb de experienţă eficient între magistraţii statelor membre ale U.E.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.