Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII cooptează noi avocați în echipele din teritoriu
19.02.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Casa de avocatură BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII şi-a întărit echipa din cadrul birourilor teritoriale cu încă 4 avocaţi pentru a putea face faţă numărului crescut de dosare şi a creşte şi mai mult calitatea actului avocaţial.

Astfel, au fost selectaţi următorii avocaţi: pentru biroul de Suceava, Diana Andronovici; pentru biroul de la Craiova, Cătălina Văduva; pentru biroul de la Cluj-Napoca, Timea Sârbu; pentru biroul de la Iaşi, Vicovan Andreea. De asemenea, în echipa ariei de practică „Litigii şi Executări Silite” a fost cooptată Anca Iablonschi. Activitatea birourilor teritoriale este coordonată de avocatul senior Gabriel Ţugui şi este integrată ariei de practică „Litigii şi Executări Silite”.

“Am selectat avocaţi care au cunoştinte temeinice de drept civil, societar şi fiscal, experienţă dovedită în proceduri de lichidare şi reorganizare judiciară şi care pot găsi soluţii de succes speţelor propuse de clienţii noştri”, spune avocatul-coordonator Gheorghe Boştină.

În acest moment, în cadrul ariei de practică ”Litigii si Executări silite” îşi desfăşoară activitatea 37 de avocaţi seniori şi trei avocaţi parteneri. Avocaţii din cadrul birourilor teritoriale gestionează peste 1.500 de dosare în toată ţara.

“De asemenea, prin noua strategie de dezvoltare în teritoriu suntem în măsură să asigurăm consultanţă şi asistenţă juridică de top şi în judeţe precum Maramureş, Gorj, Olt, Mehedinţi şi ne concentrăm, în viitorul apropiat, să reuşim acest lucru şi în judeţele Covasna, Tulcea şi Botoşani”, mai adaugă Gheorghe Boştină.

Despre Casa de Avocatură BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII

Casa de Avocatură BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu peste 130 de avocaţi şi consultanţi, în cele 20 de birouri din ţară şi 3 reprezentanţe în străinătate. Casa de Avocatură BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII este membră Libralex şi a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti