Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Despre noul tip de control antifraudă la TaxEU 2015


19 februarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Noul tip de control antifraudă a fost tema dezbătută de colegele Alina Timofti (partener) și Adina Vizoli (director taxe) din echipa NNDKP Consultanță Fiscală la TaxEU, unul din cele mai importante evenimente locale pe teme de fiscalitate.

Printre subiectele abordate s-au numărat: modificări aduse Codului Fiscal, noutăți TVA (la nivel local și comunitar), modificări contabile, măsuri antifraudă și antiabuz, noutăți din practica inspecțiilor fiscale.

Sumarizând temele dezbătute, Adina Vizoli a apreciat că „deși apariția Direcției Generale de Antifraudă Fiscală reprezintă un pas înainte în lupta împotriva evaziunii și fraudei fiscale, măsurile luate de aceasta direcție au avut repercursiuni și asupra contribuabililor de bună-credință.”

Alina Timofti

Alina Timofti

Adina Vizoli

Adina Vizoli

Alina Timofti și Adina Vizoli au discutat alături de participanți situațiile practice întâlnite în noul tip de control antifraudă și abordările organelor de control, detaliind teme precum: informații generale cu privire la funcționarea și derularea controlului antifraudă, atribuțiile Direcției Generale de Antifraudă Fiscală, drepturile și obligațiile în cadrul controlului antifraudă, teme predilecte în activitatea controlului antifraudă în primul an de funcționare (anul 2014).

Organizată de Evensys, unul din cei mai importanți jucători de pe piața organizării  de evenimente din România, cea de-a opta ediție TaxEU a reunit peste 40 de vorbitori din rândul oficialilor Ministerului Finanțelor Publice și al specialiștilor în consultanță fiscală și juridică reprezentând cele mai importante companii de profil.

Despre NNDKP Consultanţă Fiscală

NNDKP Consultanţă Fiscală reuneşte competenţe complementare din domeniul fiscal şi juridic, având astfel capacitatea de a oferi, atât prin sediul central din București, cât și prin biroul teritorial din Timișoara, soluţii complete pe aspecte de o mare varietate şi complexitate companiilor locale și internaționale ce activează în domenii precum: energie, industria auto, retail, domeniul farmaceutic, transport, electronice, domeniul sănătății.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii