Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC
 1 comentariu

Tribunalul București închiriază spații pentru funcționarea Secțiilor specializate a VI-a și a VII-a
24.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Tribunalul București a dat publicității o cerere de ofertă, aprobată de jud. Laura Marina Andrei – Președinte, pentru închirierea unui imobil/spaţiu pentru instanţe judecătoreşti, necesar funcţionării Secţiilor specializate a VI-a şi a VII-a ale Tribunalului Bucureşti.

Suprafaţa totală oferită pentru închiriere va fi compusă din suprafaţa utilă pentru săli de judecata, săli de studiu dosare, arhive, birouri şi diverse încăperi conexe, la care se adaugă suprafaţa căilor de acces (scări, lifturi, holuri). Tribunalul dorește închirierea spațiului pe o durată de cinci ani (60 de luni) cu posibilitatea prelungii, prin act adițional, cu încă 60 de luni.

Valoarea maximă estimată este de 22 euro/mp, inclusiv TVA. Preţul ofertat nu se va modifica pe perioada închirierii spaţiului.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 31 martie 2015, ora 10:00, la sediul Tribunalului București. Plicurile vor fi deschise în aceeași zi la ora 12:00.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Tribunalul București închiriază spații pentru funcționarea Secțiilor specializate a VI-a și a VII-a”

  1. Mihai COSTACHE spune:

    Desi este evident ca spatiile din sediul tribunalului nu sunt optime pentru functionarea instantei nu pot sa nu ma gindesc ca mutarea celor 2 sectii ne-ar face pe noi, avocatii, sa fugim si catre alte destinatii procesuale decit cele deja devenite tripleta de aur a atletismului avocatesc: Bd Unirii – Splaiul Indep – ICCJ.

    Ce noroc pe cei din provincie, unde au toate instantele fie in aceeasi cladire, fie pe aceeasi strada!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.