Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

SNG selectează grefieri pentru a participa la seminariile cu titlul „Reintegrarea socială a persoanelor condamnate: o abordare europeană comprehensivă”


24 februarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Școala Națională de Grefieri a dat publicității luni, 23 februarie 2015, un anunț cu privire la selecția participanților grefieri la activitățile organizate în cadrul proiectului JUST/2013/JCIV/AG/4495 „Reintegrarea socială a persoanelor condamnate: o abordare europeană comprehensivă”.

În cadrul proiectului, CSM și SNG organizează o serie de seminarii cu titlul „Reintegrarea socială a persoanelor condamnate: o abordare europeană comprehensivă”, eveniment la care vor participa magistraţi şi grefieri din România, Belgia, Italia, Polonia, Franţa, Spania sau desemnaţi de ERA (Academia de Drept European).

Datele de desfășurare a seminariilor sunt următoarele:
– 11-13 martie 2015
– 16-18 septembrie 2015
– 7-9 octombrie 2015.
La finalul proiectului se va organiza și o conferință, în perioada 19-20 noiembrie 2015, care va reuni participanții tuturor seminariilor.

Școala Națională de Grefieri organizează în acest moment selecția a câte doi grefieri din cadrul instanțelor și parchetelor pentru fiecare seminar.

Opţiunile grefierilor, însoțite de CV și datele lor de contact (adresa de e-mail şi telefonul mobil), pot fi transmise până la data de 27 februarie 2015, inclusiv, persoanei de contact desemnate, respectiv judecătorului Camelia Panaitescu-Alegria, la următoarea adresă de e-mail: camelia.panaitescu@grefieri.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii