Auditorii de justiție participanți la ediția a II-a a Școlii de vară pentru viitorii judecători, procurori şi reprezentanți ai altor profesii juridice


24 februarie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 23 februarie 2015, rezultatele procedurii de selecție a auditorilor de justiție participanți la a doua ediție a Şcolii de vară pentru viitorii judecători, procurori şi reprezentanți ai altor profesii juridice în cadrul proiectului ”Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”.

Au fost selectați, în vederea participării, următorii auditori de justiție:
1. Achim Ana-Maria
2. Baboș Florin-Eugen
3. Balaban Costică
4. Bondor Romina Florina
5. Crînguș Ionuț-Dragoș
6. Dumitru Bogdan-Mihai
7. Echert Ana-Maria
8. Flucuș Georgiana Anamaria
9. Ghebaură Mihaela
10. Lazăr George Alexandru
11. Leontin Matei
12. Manole Angela Alexandra
13. Moacă Mihaela-Adriana
14. Ostafie Andrei
15. Sersea Oana-Georgiana
16. Stoian Andreea Isabella
17. Stratulat Virginia-Elena
18. Stroescu Bobby Sorin
19. Tatu Dragoș Daniel
20. Vieriu Cosmina-Mihaela.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro