Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Cursurile de Lawyering ale SCHOENHERR ajung la Timișoara
24.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Firma de avocatură SCHOENHER continuă cursurile de Lawyering și anul acesta. Astfel, în 26 februarie, partenerii Silvia Opris (Popa) și Adriana Radu vor avea o întâlnire cu studenții de la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Participarea este gratuită. Pentru înregistrare, studenții sunt invitați să trimită un mesaj la adresa de e-mail: lawfaculty@schoenherr.eu.

Lawyering @ SCHOENHER

unnamed

Lawyering este un concept ale cărui principale elemente sunt: înțelegerea nevoilor și dorințelor clienților; asigurarea unor standarde de calitate foarte înalte; dezvoltarea profesională continuă. Proiectul „Lawyering„, inițiat acum mai bine de 50 de ani și apoi dezvoltat de Fritz Schönherr, fondatorul casei de avocatură ce îi poartă numele, este permanent adaptat și îmbunătățit de cei peste 300 de avocați din 13 jurisdicții europene. În România, primele cursuri de Lawyering au fost susținute în anul 2011. De-a lungul anilor, cursurile de Lawyering au reunit parteneri și avocați cu experiență ai SCHOENHER cu studenți din București, Cluj și Constanța.

Silvia Opris

Silvia Opris

Silvia Opris (Popa), partener, este specializată în drept imobiliar și dreptul construcțiilor. De când s-a alăturat SCHOENHER, în anul 2006, Silvia a reprezentat clienţi atât români, cât şi internaţionali într-o largă varietate de proiecte de dezvoltare imobiliară. A asistat clienții în toate etapele de dezvoltare ale proiectelor, de la verificările juridice preliminare dezvoltării, continuând cu redactarea și negocierea contractelor necesare realizării proiectelor propuse și până la redactarea și negocierea eventualelor contracte de operare și mentenanță. Proiectele finalizate cu succes de Silvia includ achiziționarea de terenuri de tip greenfield și brownfield, închirierea sau achiziționarea de clădiri de birouri, construirea de hale industriale, executarea de lucrări de infrastructură, construirea parcurilor de energie regenerabilă (eoliana, fotovoltaică și energia apei).

Adriana Radu

Adriana Radu

Adriana Radu, partener, este specializată în achiziții și fuziuni, cu precădere în domeniile media, tehnologie și comunicații. Adriana s-a alăturat echipei SCHOENHER în 2010, după ce a acumulat o experiență semnificativă în broadcasting și servicii media digitale, infrastructura de comunicații, reglementări de comunicații, producție și distribuție de film și programe TV, tehnologia informației, marketing, sponsorizare și advertising, muzică și proprietate intelectuală. Experiența Adrianei include numeroase proiecte, între care preluări, fuziuni și restructurări de companii în piața media din întreaga Europă de Est.

Despre SCHOENHER
SCHOENHER a fost fondată în 1950 la Viena şi a devenit în timp o firmă de avocatură de afaceri de top în Austria şi Europa Centrală şi de Est. Operând în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Chisinău, Istanbul, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varşovia şi Zagreb (birou în cooperare), SCHOENHER este o adevărată firmă europeană. În prezent, aproximativ jumătate dintre cei peste 300 avocaţi ai firmei sunt activi în sediile din afara Austriei. În România, SCHOENHER şi-a început operaţiunile în 1996.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.