CSM achiziționează servicii de ridicare a gunoiului menajer şi colectare selectivă a deşeurilor


25 februarie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: CSM
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 24 februarie 2015, scrisoarea de intenție pentru achiziționarea de servicii de ridicare a gunoiului menajer şi colectare selectivă a deşeurilor pentru sediul din Calea Plevnei, nr.141B.

Contractul se derulează pe 8 luni, cu posibilitate de prelungire pentru încă 4 luni, și va fi oferit pe baza criteriului celui mai mic preț.

Ofertele se depun la sediul CSM din Calea Plevnei, nr. 141B, Sector 6 București, Registratura generală, tel: 0213116953, fax: 0213116953, persoana de contact: Livia Scrieciu, e-mail: livia.iordache@csm.ro. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 6 martie 2015, ora 16:00.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro