Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

În premieră, un reprezentant al societății civile a fost ales președinte al CNI
27.02.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

APADOR-CH a dat publicității marți, 24 februarie 2015, un comunicat cu privire la alegerea noului președinte al Consiliului Național de Integritate.

În cadrul primei ședințe a Consiliului, ce a avut loc la Senat, membrii CNI au decis, în premieră, alegerea unui reprezentant al societății civile în funcția de președinte al Consiliului Național de Integritate. Ciprian Ciucu, director de programe la Centrul Român de Politici Europene, a fost susținut de mai multe organizații ale societății civile pentru a fi membru în CNI, instituție în care societatea civilă nu mai era reprezentată de câțiva ani. Noul președinte s-a bucurat de votul tuturor celor zece membri prezenți la ședință.

Ciprian Ciucu, noul președinte CNI, a declarat: „Alegerea unui membru al societății civile în funcția de președinte CNI reprezintă o garanție pentru transparență și pentru apolitizarea acestei instituții importante în contextul luptei anticorupție din România. Mă voi asigura că ședințele vor fi transparente și că vom duce la bun sfârșit un mandat care include, printre altele, alegerea unei noi conduceri pentru Agenția Națională de Integritate, pe baza unor criterii cât se poate de transparente. Și să primeze, bineînțeles, profesionalismul. Le mulțumesc organizațiilor neguvernamentale care m-au propus și susținut în CNI. În mine vor avea un partener deschis la propuneri care să eficientizeze activitatea ANI”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate