JURIDICE MOLDOVA
Despre proiect ⁞ Manageri proiect: Vlad Bercu, Cristian OnicaEchipaEvenimente MD
 
JURIDICE MOLDOVA
Coordonator ştiinţific
Prof. univ. dr. Tudorel TOADER
Rector Univ. "Al.I. Cuza" din Iaşi, Ministrul Justiţiei

SNPAP Tîrgu Ocna a lansat proiectul ”Learning By Doing”, finanțat prin programul ERASMUS+


27 februarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Școala Națională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a dat publicității joi, 26 februarie 2015, un comunicat, semnat de subcomisar de penitenciare Mihaela Brăila – Purtător de cuvânt, cu privire la lansarea proiectului ”Learning By Doing”, finanțat prin programul ERASMUS+.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 3 ani, în parteneriat cu instituții care au ca obiect de activitate pregătirea personalului pentru sistemele penitenciare din Franţa, Italia, Turcia, Polonia şi Republica Moldova, urmărind organizarea de activități pentru transformarea cunoştinţelor teoretice în abilităţi practice și pentru o mai bună înţelegere a specificului şi cerinţelor meseriei de agent de penitenciar.

În cadrul proiectului, va fi dezvoltat un site destinat informării şi diseminării de experienţă şi bune practici, precum și elaborarea a două ghiduri respectiv ”Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei profesionale” şi ”Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei şi salvării în cazuri de urgenţă”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii