Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Robert Cazanciuc a participat la prezentarea Raportului de Activitate al Curții de Apel Oradea pe anul 2014


27.02.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 26 februarie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la ședința de bilanț a activității Curții de Apel Oradea și a instanțelor aflate în raza de competență.

Robert Cazanciuc: „Până la sfârșitul anului în curs, vom finaliza proiectul de reabilitare și extindere a Palatului de justiție Oradea în care vor funcționa Judecătoria Oradea, Tribunalul Bihor și Curtea de Apel Oradea. Este o investiție demarată în decembrie 2012, finanțată de Banca Mondială, care va asigura condiții normale pentru desfășurarea actului de justiție, dar și condiții civilizate de muncă pentru magistrați și personalul instanțelor. În plus, discutăm despre un monument istoric, iar reabilitarea Palatului de justiție va reda orașului una dintre cele mai frumoase clădiri, așa că participarea la ședința de bilanț a avut un dublu scop: verificarea stadiului investiției și discutarea cu magistrații a problemelor pe care le avem de rezolvat în perioada următoare. În acest an, cele mai importante resurse vor fi alocate pentru rezolvarea problemei infrastructurii instanțelor. De asemenea, vom continua să suplimentăm numărul de posturi de grefier la nivelul întregului sistem de justiție, ceea ce va presupune un efort bugetar semnificativ, astfel încât să încercăm să eficientizăm și mai mult activitatea instanțelor. La rândul lor, magistrații, în colaborare cu CSM-ul, dar și cu sprijinul Ministerului Justiției, sper că vor identifica rapid soluții pentru a exista o practică unitară la nivelul tuturor instanțelor astfel încât actul de justiție să aibă, așa cum se remarca și în Raportul de țară, și un anumit grad de predictibilitate.”

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti