Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc a participat la prezentarea Raportului de Activitate al Curții de Apel Oradea pe anul 2014
27.02.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 26 februarie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la ședința de bilanț a activității Curții de Apel Oradea și a instanțelor aflate în raza de competență.

Robert Cazanciuc: „Până la sfârșitul anului în curs, vom finaliza proiectul de reabilitare și extindere a Palatului de justiție Oradea în care vor funcționa Judecătoria Oradea, Tribunalul Bihor și Curtea de Apel Oradea. Este o investiție demarată în decembrie 2012, finanțată de Banca Mondială, care va asigura condiții normale pentru desfășurarea actului de justiție, dar și condiții civilizate de muncă pentru magistrați și personalul instanțelor. În plus, discutăm despre un monument istoric, iar reabilitarea Palatului de justiție va reda orașului una dintre cele mai frumoase clădiri, așa că participarea la ședința de bilanț a avut un dublu scop: verificarea stadiului investiției și discutarea cu magistrații a problemelor pe care le avem de rezolvat în perioada următoare. În acest an, cele mai importante resurse vor fi alocate pentru rezolvarea problemei infrastructurii instanțelor. De asemenea, vom continua să suplimentăm numărul de posturi de grefier la nivelul întregului sistem de justiție, ceea ce va presupune un efort bugetar semnificativ, astfel încât să încercăm să eficientizăm și mai mult activitatea instanțelor. La rândul lor, magistrații, în colaborare cu CSM-ul, dar și cu sprijinul Ministerului Justiției, sper că vor identifica rapid soluții pentru a exista o practică unitară la nivelul tuturor instanțelor astfel încât actul de justiție să aibă, așa cum se remarca și în Raportul de țară, și un anumit grad de predictibilitate.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate