« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Robert Cazanciuc a participat la prezentarea Raportului de Activitate al Curții de Apel Oradea pe anul 2014
27.02.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 26 februarie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la ședința de bilanț a activității Curții de Apel Oradea și a instanțelor aflate în raza de competență.

Robert Cazanciuc: „Până la sfârșitul anului în curs, vom finaliza proiectul de reabilitare și extindere a Palatului de justiție Oradea în care vor funcționa Judecătoria Oradea, Tribunalul Bihor și Curtea de Apel Oradea. Este o investiție demarată în decembrie 2012, finanțată de Banca Mondială, care va asigura condiții normale pentru desfășurarea actului de justiție, dar și condiții civilizate de muncă pentru magistrați și personalul instanțelor. În plus, discutăm despre un monument istoric, iar reabilitarea Palatului de justiție va reda orașului una dintre cele mai frumoase clădiri, așa că participarea la ședința de bilanț a avut un dublu scop: verificarea stadiului investiției și discutarea cu magistrații a problemelor pe care le avem de rezolvat în perioada următoare. În acest an, cele mai importante resurse vor fi alocate pentru rezolvarea problemei infrastructurii instanțelor. De asemenea, vom continua să suplimentăm numărul de posturi de grefier la nivelul întregului sistem de justiție, ceea ce va presupune un efort bugetar semnificativ, astfel încât să încercăm să eficientizăm și mai mult activitatea instanțelor. La rândul lor, magistrații, în colaborare cu CSM-ul, dar și cu sprijinul Ministerului Justiției, sper că vor identifica rapid soluții pentru a exista o practică unitară la nivelul tuturor instanțelor astfel încât actul de justiție să aibă, așa cum se remarca și în Raportul de țară, și un anumit grad de predictibilitate.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.