« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Modificarea Metodologiei de monitorizare a pietei interne a gazelor naturale
01.08.2008 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 578 din 31 iulie 2008 a fost publicat Ordinul nr. 114 din 21 iulie 2008 al presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul energiei pentru modificarea Metodologiei de monitorizare a pietei interne a gazelor naturale, aprobata prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 62/2007.

Conform modificarilor aduse, cantitatile achizitionate vor fi exprimate in mii mc si MWh, iar preturile in RON/MWh, in conditiile de baza prevazute in Regulamentul de masurare a gazelor naturale tranzactionate in Romania, fara TVA.

Pentru consumatorii captivi, preturile finale inregistrate si raportate vor include tarifele pentru prestarea serviciilor de transport, de inmagazinare si/sau de distributie, dupa caz, iar preturile pentru consumatorii finali captivi se comunica in RON/MWh, in conditiile de baza prevazute de regulamentul mentionat anterior.

Se mai prevede ca si cantitatile destinate consumului propriu vor fi exprimate in mii mc si MWh, iar preturile acestora vor fi cele inregistrate in evidenta contabila a titularului de licenta.

Pentru STIRI.JURIDICE,
SOVA & ASOCIATII

Sova si asociatii

 
Secţiuni: Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD