Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: SELECTED

Mihai Mareş, singurul avocat din România recomandat oficial de asociația Global Law Experts ca expert în dreptul penal al afacerilor

4 martie 2015 | JURIDICE.ro

Mihai Mareş, managing partner al casei de avocatură MAREŞ / DANILESCU / MAREŞ, este singurul avocat român recomandat de Global Law Experts ca specialist în gestionarea cazurilor de drept penal al afacerilor. Mareş va deţine acest titlu exclusiv în România, timp în care va beneficia de recunoașterea unanimă a membrilor asociației și va fi recomandat ca un expert în aria sa de expertiză. Profilul său pe website-ul grupului Global Law Experts poate fi accesat aici.

Mihai Mareș

Mihai Mareș

„Această nominalizare este o recunoaștere importantă a expertizei pe care am construit-o în cadrul echipei de avocați MAREŞ / DANILESCU / MAREŞ. Avem planuri ambițioase legate de această arie de practică aflată în creștere pe piața locală de avocatură de business, iar includerea în Global Law Experts ne confirmă experiența și profesionalismul susținut în zeci de dosare și cauze în care am apărat interesele clienților noștri”, a declarat Mihai Mareş, managing partner al casei de avocatură MAREŞ / DANILESCU / MAREŞ.

Global Law Experts este una dintre cele mai cunoscute referințe în domeniul criminalităţii economice la nivel mondial, având ca membri peste 2.000 de avocaţi din toate țările, fiecare reprezentând exclusiv o anumită jurisdicţie. Titlul de membru al grupului se oferă doar prin invitaţie avocaţilor selectaţi sau recomandaţi de membrii deja existenţi.

Mihai Mareş deţine o vastă experienţă în litigii şi arbitraje comerciale, dosare penal – economice şi tranzacţii corporatiste. Practica sa se concentrează în cea mai mare parte pe reprezentarea directorilor executivi, antreprenorilor, marilor grupuri industriale, instituţiilor financiare şi marilor companii internaţionale şi locale într-o gamă largă de domenii care implică contabilitatea, fraudele financiare şi fiscale, luarea de mită sau încălcări ale normelor de concurenţă şi de mediu.

Despre MAREŞ / DANILESCU / MAREŞ

MAREŞ / DANILESCU / MAREŞ este una dintre cele mai dinamice societăți de avocatură de business din România, înființată de avocați care și-au dobândit expertiza solidă în societăţi locale și internationale. Avocații parteneri au asistat cu precădere corporații internaţionale și antreprenori locali de anvergură în proiecte de fuziuni și achiziții, drept bancar și financiar, arbitraje și litigii internationale, concurență și proprietate intelectuală, insolvență, dreptul muncii și drept fiscal.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică